skip to Main Content

“The Alex”: Άνετη διαμονή & ασυναγώνιστη θέα στην Ριβιέρα της Αθήνας στο νέο 4αστερο ξενοδοχείο της Καστέλλας

Η νέα άφιξη 4 αστέρων στην καρδιά της Καστέλλας, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας, έχει όνομα και λέγεται «The Alex».

Το νέο ξενοδοχείο «The Alex» του ομίλου Santikos Collection, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 109, στην Καστέλλα είναι ένας συνδυασμός απλότητας και πολυτέλειας.

Το Alex είναι ένα ξενοδοχείο ανοιχτό, εμπνευσμένο από τους δρόμους και τις σκηνές που το περιβάλλουν. Πολύ «φρέσκο» στον χώρο της φιλοξενίας αφού άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Διαθέτει 33 υπέροχα κι ευρύχωρα δωμάτια και 1 σουίτα που συνοδεύονται από όλα όσα χρειάζεται κανείς για να απολαύσει λίγες ημέρας ξεκούρασης ή και για τη διαμονή του κατά τη διάρκεια κάποια επαγγελματικής συνάντησης.

Χαρακτηρίζεται για την άνετη διαμονή που προσφέρει, αλλά και για την ασυναγώνιστη θέα στην Ριβιέρα της Αθήνας. Το «The Alex» προσφέρει είναι μια πραγματική σύγχρονη εμπειρία μπουτίκ ξενοδοχείου.

Το all – day cafe & bistrot «The Botanist» στο ισόγειο, το rooftop restaurant & bar «Nest», που προσφέρει μοναδική θέα προς ένα μεγάλο κομμάτι της Αττικής (Πάρνηθα, Ακρόπολη, Φαληρικός όρμος, Αθηναϊκή ριβιέρα, Σαρωνικός κόλπος) είναι ανοιχτά όλη μέρα και υποδέχονται τόσο τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου όσο και το ευρύ κοινό που επιθυμεί να απολαύσει έναν καφέ ή ένα γεύμα ή ακόμα και για να κάνει μία στάση με το laptop του για μία εργασία. Επιπλέον, η ύπαρξη ιδιωτικού parking συμβάλλει ακόμη στην εύκολη πρόσβαση στους χώρους του ξενοδοχείου.

 

 

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Σαντίκος, Managing Director της Santikos Collection «Το άνοιγμα του The Alex σηματοδοτεί μια νέα σελίδα για τον όμιλο μας, δημιουργώντας μια σειρά ξενοδοχείων για τους σύγχρονους «business travelers» με έμφαση στο τοπικό στοιχείο σε μια ανερχόμενη τουριστικά περιοχή. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την Καστέλλα και το Μικρολίμανο να γίνει ένα σημείο αναφοράς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εμπνεόμενοι και από το όραμα του Αριστοτέλη Ωνάση για τη Μόντε Καστέλλα».

Διευθύντρια του νέου ξενοδοχείου ανέλαβε η Μαρία Σουγαράκη. Η πολυετή της εμπειρία τόσο στον κλάδο της Φιλοξενίας όσο και στον όμιλο, την καθιστά την πλέον κατάλληλη να ηγηθεί του νέου αυτού εγχειρήματος.

Τα  Santikos Collection είναι ένας οικογενειακός Όμιλος που δημιουργήθηκε το 1986 στο νησί της Αλοννήσου. Έκτοτε έχουν προστεθεί ακόμα τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες και το πέμπτο μέλος είναι το “The Alex”.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Want to plan some places to visit in Athens during your stay with us at The Alex this summer when we officially open our doors? 🇬🇷 Read our feature in @stylistmagazine via the link in the bio 👆🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santikos Collection (@santikoscollection) στις

 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Read all about it 📢 Our newest addition to the #santikoscollection, The Alex is opening this summer 2019 ☀ View the full article via the link 👆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santikos Collection (@santikoscollection) στις

 

Τα  Santikos Collection είναι ένας οικογενειακός Όμιλος που δημιουργήθηκε το 1986 στο νησί της Αλοννήσου. Έκτοτε έχουν προστεθεί ακόμα 4 ξενοδοχειακές μονάδες με το πέμπτο μέλος να περιμένει τον πρώτο του φιλοξενούμενο τον Ιούνιο του 2019. Με πάθος και επιμονή δημιουργήθηκε μία αλυσίδα ξενοδοχείων συνδυάζοντας πάντα την κληρονομιά του κάθε τόπου, τον τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και την κομψότητα.

Θεωρώντας πως ένα ξενοδοχείο μπορεί να υπάρξει μόνο σε αρμονία με το περιβάλλον και την τοπική κοινότητα αποστολή του Ομίλου είναι η προώθηση και η ενίσχυση  της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας και των προϊόντων της, εναρμονισμένα με την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη κάθε μονάδα ξεχωριστά.

Santikos Collection / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top