skip to Main Content

Φτιάξτε μία πολύχρωμη σαλάτα ζυμαρικών με παντζάρι, σπανάκι και καρότο, από τον Ευτύχη Μπλέτσα

Μία τέλεια σαλάτα, ιδανική να αντικαταστήσει και το κυρίως σας γεύμα.

 

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο ζυμαρικά Ταλιατέλες πολύχρωμες Θεσσαλικός Ανθός

Baby σπανάκι

1 παντζάρι

1 καρότο

ξύδι βαλσάμικο Ariston

ελαιόλαδο Cretanthos

αλάτι Ιμαλαίων Saltic

πιπέρι ΜΠΑΧΑΡ

1 κουταλάκι μουστάρδα

θυμάρι φρέσκο

 

Ευχαριστούμε τον Ευτύχη Μπλέτσα και το bletsas.gr για την παραχώρηση αυτής της συνταγής.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζεις τα ζυμαρικά σε άφθονο νερόκαι αφού τα τα βγάλεις από τη φωτιά πρόσθεσε λάδι ή βούτυρο.

Τρίβεις το καρότο και κόβεις το σπανάκι σε μικρά κομμάτια.

Σε ένα μπολ βάζεις μακαρόνια, καρότο, σπανάκι, παντζάρι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σε ένα βαζάκι βάζεις λάδι, ξύδι, μουστάρδα και χτυπάς.

Ρίχνεις και το dressing σε ένα μπολ και τέλος ρίχνεις φρέσκο θυμάρι.

Ανακατεύεις και σερβίρεις.

 

Who is who

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας των βιβλίων «Θετική Ενέργεια», «Μαγειρική Οικονομία», «το Παστίτσιο της Μαμάς» κα, παρουσιαστής της εκπομπών «Ταξίδι στις Γεύσεις», «Η Κουζίνα της Μαμάς», «Food IQ» και δημιουργός της παράστασης «Μουσικομαγειρέματα» που προάγει την υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία. Είναι παρουσιαστής, συγγραφέας, μουσικός, YouTuber και Food Blogger!

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε στη Αγγλία. Ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο μελετώντας κάθε διάσταση του φαγητού και έχει αποκτήσει διπλώματα Διατροφολογίας, Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών Επιστημών. Έχει επίσης παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων Διατροφής, Υγιεινής Μαγειρικής και Ψυχολογίας.

Ως δια βίου μαθητής, ξεκίνησε με ένα πτυχίο Μηχανικού Η/Υ με Master στην Πληροφορική, συνέχισε με Θέατρο και Μουσική, προχώρησε με εξ αποστάσεως σπουδές Διατροφολογίας στο εξωτερικό και με ένα πτυχίο Psychology Management στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ολοκλήρωσε επίσης με E-Learning προγράμματα σπουδών «Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας», «Χημείας Τροφίμων και Τεχνολογίας Διατροφής» και «Ανάπτυξης προγραμμάτων Αγωγής Υγείας» στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι επίσης απόφοιτος του Anthony Robbins Mastery University & Leadership Mastery, απόφοιτος του Experts Academy με τον Brendon Burchard. Έχει παρακολουθήσει από κοντά σεμινάρια και ομιλίες των Tony Robbins, Brian Tracy, Wayne Dyer, και Robert Kiyosaki. Διαβάζει ένα βιβλίο την εβδομάδα που σημαίνει πάνω από 200 σχετικά βιβλία τα τελευταία 5 χρόνια.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, εταιρίες τροφίμων, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς σε Ελλάδα και Κύπρο. Πραγματοποιεί συνεχώς Μαθήματα Μαγειρικής για παιδιά, εργαστήρια “τηλεοπτικής Μαγειρικής”, διαλέξεις «Διατροφικής Ευφυΐας», σεμινάρια «Θετικής Ενέργειας» και Μουσικομαγειρικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιεί επίσης group coaching προγράμματα με συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρηματικότητα, έκδοση βιβλίων, τεχνικές παρουσιάσεων blogging, Internet Marketing, Social Media κα.

Mπορείτε να τον δείτε να τραγουδάει και να μαγειρεύει σε τηλεοπτικές εκπομπές, γαστρονομικές γιορτές και φεστιβάλ φαγητού. Κείμενα, άρθρα και συνεντεύξεις του δημοσιεύονται συνεχώς σε εφημερίδες, περιοδικά, portals αλλά και στο bletsas.gr, όπου ανεβάζει συνεχώς video, συμβουλές, απόψεις και συνταγές.

 

Η συνταγή δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top