skip to Main Content

National Geographic Food: Η Θεσσαλονίκη γαστρονομική πρωτεύουσα της Ελλάδας

Και στο δεύτερο τεύχος του National Geographic Food είναι παρούσα η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης με την διαφημιστική καταχώριση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Το κείμενο που συνοδεύει τις νοστιμιές της Θεσσαλονίκης στην καταχώρηση Thessaloniki / Great Food Capital αναφέρει ότι: «H Θεσσαλονίκη είναι διάσημη ως προορισμός στην Ελλάδα για την κουζίνα της. Εδώ το φαγητό φτιάχνεται με την καρδιά για να προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση. Φυσικά προϊόντα, εξαιρετικές νοστιμιές, συνταγές και μικρά μυστικά γεύσεων φέρνουν μαζί τους ανθρώπους γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι φίλων. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική πρωτεύουσα της γαστρονομίας. Ανακαλύψτε την».

«Το διάσημο περιοδικό ανοίγει για δεύτερη φορά το παράθυρό του με θέα την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί ισχυρότατο χαρτί για τον τουρισμό. Είναι σημαντικό και προσδοκούμε οφέλη απ’ την παρουσία μας στο Νational Geographic Food, ένα έντυπο που διαβάζεται από χιλιάδες αναγνώστες σε όλο τον κόσμο», επισημαίνει η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης – αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top