skip to Main Content

Domotel Anemolia Hotel: Στο πιο όμορφο σημείο της κοσμοπολίτικης Αράχωβας, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού & την κοιλάδα των Δελφών

Με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το Domotel Anemolia Mountain Resort 4* αποτελεί μία μοναδική πρόταση διαμονής σε μία απόδραση στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα.

Σε μία ιδανική τοποθεσία ενδείκνυται για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπόρ. Το ξενοδοχείο συνδυάζει απλότητα και πολυτέλεια, παραδοσιακή και μοντέρνα άνεση, ηρεμία και διασκέδαση. Μπορείτε να κάνετε διάφορες χειμερινές δραστηριότητες όπως σκι στο κοντινό θέρετρο ή ποδηλασία και πεζοπορία.

Όσον αφορά στη διαμονή διαθέτει κομψά και ευρύχωρα δωμάτια και μία εκπληκτική θέα από το μπαλκόνι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δίκλινα Standard δωμάτια, Executive, Mini Chalet/Σουίτες και Executive Σουίτες, ανάλογα με τις ανάγκες σας και το πλήθος της παρέας. Ο βασικός εξοπλισμός των δίκλινων περιλαμβάνει μπάνιο ή ντους, διπλό κρεβάτι, ιδιωτικό μπαλκόνι, τηλεόραση και μίνι ψυγείο. Στα πιο ευρύχωρα Executive δωμάτια θα βρείτε επιπλέον χρηματοκιβώτιο και μπουρνούζια/παντόφλες. Τα Mini Chalet/Σουίτες είναι άνετα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με τζάκι που αναδεικνύουν την τοπική κουλτούρα και παράδοση.

Απολαυστική είναι η εμπειρία της βουτιάς στη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα με τη γραφική θέα την κοιλάδα των Δελφών, ενώ μπορείτενα διατηρήστε σε φόρμα ασκούμενοι στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του Anemolia.

Στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ζεστό ρόφημα μπροστά στο τζάκι και σπιτικό φαγητό στο φιλόξενο εστιατόριο του Domotel Anemolia Mountain Resort.

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top