skip to Main Content

Το πιο λαχταριστό instagram προφίλ το έχει η food blogger Miss mimi foodie, ή αλλιώς Δήμητρα Γκριτζά

Έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο λαχταριστά instagram profiles που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Κάθε ανάρτηση και μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία που ξεσηκώνει όλες σου τις αισθήσεις. Αυτό δεν είναι κάτι απλό. Θέλει πάθος, όρεξη, μεράκι και φυσικά μαγειρική άποψη.

H miss mimi foodie, ή αλλιώς η Δήμητρα Γκριτζά είναι το κορίτσι που λατρεύει να μαγειρεύει και δεν το κρύβει. Είναι λάτρης τόσο των γλυκών γεύσεων όσο και των αλμυρών και το προφίλ της στο instagram υπηρετεί πιστά αυτές τις προτιμήσεις.

Δυνατές εικόνες για πρωτότυπες ή και πιο καθημερινές συνταγές που σίγουρα βρίσκουν τους ακολούθους τους. Γλυκά, αλμυρά, καθημερινά ή λίγο πιο εξεζητημένα, όλα τα πιάτα παρουσιάζονται σαν ένας ζωγραφικός καμβάς με δικές της προσωπικές επιλογές, που προτείνει χωρίς δεύτερη σκέψη στους 17.800 περίπου followers της.

 

 

Με έξυπνες αναρτήσεις και σύντομα κείμενα η miss mimi foodie μας πληροφορεί ότι αγαπά το καλό φαγητό, ότι της αρέσει να μαγειρεύει συνεχώς και τα πάντα και ότι δεν διστάζει να φεύγει από τα συνηθισμένα και να ταξιδεύει σε διαφορετικά και ίσως και πιο ιδιαίτερα γευστικά μονοπάτια. 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top