skip to Main Content

Το ΘΕΣγάλα τώρα & σε λαχταριστό παγωτό… «Θες nicecream»: Χειροποίητα με αυθεντική ιταλική συνταγή & βάση το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού

Άνοιγμα στην αγορά του παγωτού κάνει ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά προϊόντων «Θες nicecream». Επενδύοντας σε νέα προϊόντα ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, επιδιώκει την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα παγωτά είναι χειροποίητα, αυθεντικής ιταλικής συνταγής και παρασκευάζονται από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού. Τα «θες nicecream» μπορεί κανείς να τα βρει στα νέα καταστήματα του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα συν» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα εγκαινίασε πρόσφατα το δεύτερο κατάστημα «ΘΕΣγάλα συν» στη Λάρισα, στο κέντρο της πόλης. Στα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν», διατίθενται ήδη πάνω από 130 κωδικοί προϊόντων τοπικών Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, προμηθεύοντας τους καταναλωτές με προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ, μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο, αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα και παγωτά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».

Περισσότερες πληροφορίες: www.thesgala.gr / ΘΕΣγάλα στο Facebook / ΘΕΣγάλα στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top