skip to Main Content

Ανακαλύψαμε τον Ελληνοαμερικανό που απέκτησε το @greece στο Instagram – Τώρα ακολουθεί τον Tony Kariotis όλος ο πλανήτης & θαυμάζει τις φωτογραφίες του

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Tony Kariotis δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση ανθρώπου.

 

 

 

 

Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ελλάδα, δραστηριοποιούμενος και στις δύο χώρες, ενώ παράλληλα είναι ένα ιδιαιτέρως ταλαντούχος φωτογράφος με μεγάλη αγάπη στα ελληνικά νησιά.

 

 

 

 

Η φωτογραφία ξεκίνησε ως ένα χόμπι για εκείνον, ως το μεγάλο του πάθος, όπως μας λέει.

 

 

 

 

 

 

Αν και έκανε σπουδές κινηματογράφου και επικοινωνίας, ασχολήθηκε επαγγελματικά με την οικογενειακή επιχείρηση, αφήνοντας αρχικά στην άκρη την πραγματική του κλίση προς τις τέχνες.

 

 

 

 

 

 

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η επιθυμία του να ασχοληθεί με την φωτογραφία ολοένα και “φούντωνε”. 

 

 

 

 

Όταν κατάφερε, λοιπόν, να αποκτήσει το πολυπόθητο όνομα @greece στο instagram, εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με το πραγματικό του πάθος: την φωτογραφία και τα films.

 

 

 

 

Στη συνέχεια, απέκτησε και την σελίδα @iamgreece, που αντικατοπτρίζει περισσότερο την δική του προσωπική ματιά, αφήνοντας έτσι το @greece – το οποίο περιλαμβάνει όχι μόνο τη δική του  δουλειά, αλλά και  καταπληκτικούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

Όσο για το τι σημαίνει για εκείνον η φωτογραφία; «Για μένα η φωτογραφία είναι απόδραση… Μου επιτρέπει να δημιουργήσω το όραμά μου ανά πάσα στιγμή. Είτε απαθανατίζει μια στιγμή στον χρόνο, είτε απεικονίζει το τέλειο ηλιοβασίλεμα, είτε αφηγείται μια ιστορία, είτε γυρίζει τη σκηνή των ονείρων σας…» λέει ο ίδιος στο eirinika.gr.

 

 

 

 

 

 

Όταν τον ρωτάμε ποιο είναι το ωραιότερο μέρος που έχει φωτογραφίσει ποτέ, δεν μπορεί να ξεχωρίσει μόνο ένα.

 

 

 

 

«Φωτογραφίζω κυρίως στην Ελλάδα και είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις ποιο είναι το πιο όμορφο μέρος στην Ελλάδα» λέει.

Ωστόσο, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, το Σαρακίνικο στη Μήλο, η Νάουσα της Πάρου και τα Μετέωρα είναι μερικά από τα μέρη που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα.

«Μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες ήταν ένα ηλιοβασίλεμα στα Μετέωρα όταν οι ακτίνες σχημάτιζαν σταυρό. Ήταν εξωπραγματικό!» λέει χαρακτηριστικά.

Αν και ο ίδιος λέει ότι η πιο αγαπημένη του από όλες τις φωτογραφίες του είναι… η επόμενη που θα τραβήξει, η παρακάτω είναι η πιο δημοφιλής φωτογραφία του στα social media, καθώς την έχουν ανεβάσει και αρκετά σημαντικά ταξιδιωτικά sites.

Πρόκειται για μία υπέροχη εναέρια λήψη από την διάσημη παραλία Μύρτος στην Κεφαλονιά.

Who is who 

Ο Τony Kariotis είναι Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας. Είναι ιδρυτής της εταιρείας Greece Media, η οποία προωθεί τα ταξίδια στην Ελλάδα μέσω των ψηφιακών μέσων και των υπηρεσιών πληροφοριών.

 

 

Παράλληλα, εργάζεται ως επενδυτής ακινήτων στις ΗΠΑ και είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός στον KefiFM της Βοστόνης.

Είναι, επίσης, διευθυντής του “Teddy K Classic”, του μεγαλύτερου ελληνοαμερικανικού τουρνουά μπάσκετ, το οποίο ασχολείται με την συγκέντρωση χρημάτων για τις υποτροφίες νέων από την ελληνοαμερικανική κοινότητα, καθώς και για φιλανθρωπική δράση στην Ελλάδα.

Επίσης, είναι φωτογράφος, κινηματογραφιστής και του αρέσει να αφηγείται ιστορίες…

 

 

Πρόσφατα (τον περασμένο Ιανουάριο) ολοκλήρωσε την πρώτη του ταινία NakedSantorini, η οποία παρουσιάζει το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης τον χειμώνα, όταν δεν υπάρχουν τουρίστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top