skip to Main Content

Ανδρέας Μαθιός: Ο πρώτος στην Ελλάδα κατασκευαστής custom made μονόπετρων – Όλο το success story για το δαχτυλιδι της ζωης σας

Στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα, βρίσκετια το πρώτο και μοναδικό εργαστήριο που παρέχει τη μοναδική στην Ελλάδα υπηρεσία του custom made μονόπετρου. Η παραγωγή και η δημιουργία κατά παραγγελία μοναδικών, ξεχωριστών κι εξατομικευμένων μονόπετρων δαχτυλιδιών είναι γεγονός! Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξεις και το δικό σου;

Ο Ανδρέας Μαθιός είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να κάνει την πιο όμορφη μέρα κάθε γυναίκας ακόμα πιο μοναδική, σχεδιάζοντας αποκλειστικά για την καθεμία το δικό της ξεχωριστό μονόπετρο. Γιατί το μονόπετρο δεν είναι ένα απλό δαχτυλίδι. Κρύβει πίσω του μία ιστορία αγάπης και μία υπόσχεση ζωής. Ο στόχος του Ανδρέα, αναγνωρίζοντας τη σημασία που μπορεί να έχει το μονόπετρο στη ζωή μίας γυναίκας, πήρε την απόφαση να της χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά σε αυτή την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Με καταγωγή από οικογένεια επιτυχημένων μηχανικών, ξεκίνησε τη διαδρομή του σπουδάζοντας στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ. Συνειδητοποιώντας όμως ότι το αντικείμενο των σπουδών του δεν ήταν αυτό που πραγματικά τον γέμιζε αποφάσισε να πάρει άλλο δρόμο και να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων.

 

Το μικρόβιο καλλιεργήθηκε μέσα του όταν για τις απαιτήσεις της διπλωματικής του εργασίας βρέθηκε σε ένα χυτήριο πολύτιμων μετάλλων. Από τότε άρχισε να μελετά βιβλία κατασκευής κοσμημάτων και να εκπαιδεύεται σε σχεδιαστικά προγράμματα για τον σχεδιασμό κοσμημάτων και την παραγωγή πρωτοτύπων μέσω της 3D τεχνολογίας.

 

 

Το πρώτο του επαγγελματικό εγχείρημα το έκανε το 2011 και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Τα πρώτα χρόνια, εν μέσω κρίσης και χωρίς γνωριμίες στο χώρο, δούλευε στηριζόμενος αποκλειστικά στις δυνάμεις του, καταφέρνοντας να έχει ένα πολύ μικρό εισόδημα. Το πείσμα του όμως και η επιμονή γι΄αυτό στο οποίο αποφάσισε να διοχετεύσει όλη του την ενέργεια τον οδήγησαν στην αναγνώριση της δουλειάς του και σε μία καλή πελατεία.

 

Με συνεργασίες από όλο τον κόσμο, συναπτές παρουσίες σε παγκόσμιες εκθέσεις κοσμήματος, πρακτική τελειοποίηση στο επίπεδο της κατασκευής, αλλά και εξαγωγική δραστηριότητα σε 6 χώρες της ΕΕ, ο Ανδρέας έχει κατορθώσει να καθιερωθεί στον χώρο του κοσμήματος.

 

Πλέον μετρά 500 περίπου μεμονωμένες παραγωγές μονόπετρου και μπορεί να μας εγγυηθεί ότι το πολύτιμο αντικείμενο που θα ετοιμάσει για εσάς, θα ξεπερνά κατά πολύ τις απαιτήσεις και προσδοκίες μας!

 

Παράλληλα, προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού 3d Μοντέλων αργυροχρυσοχοΐας σε εργαστήρια και εταιρίες του κλάδου, μέσω χρήσης των state of the art σχεδιαστικών CAD προγραμμάτων, με δυνατότητα παροχής εικόνων φωτορεαλισμού, πλήρεις διαστασιολογήσεις και γενικότερα ότι χρειάζεται ένας επαγγελματίας του κοσμήματος στο πεδίο του πρωτοτύπου!

 

«Το κόσμημα είναι η αποθέωση της λεπτομέρειας. Απαιτεί σεβασμό στην Ύλη κι αφοσίωση στο Σκοπό», αναφέρει στο επίσημο site του ο ίδιος ο Ανδρέας και μέσα σε αυτές τις λέξεις συνοψίζεται όλη η φιλοσοφία του, που τον οδήγησε στην σημερινή επιτυχία.

 

 

 

 

 

 

 

Τηλέφωνο: 210 77 84 045
Κινητό(Wind): 6937 21 76 47
info@jewelry-design.gr
Θησέως 11, 3ος Όροφος, Σύνταγμα, Αθήνα

Website / Facebook  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top