skip to Main Content

Daphne Valente – AXDW: Όλη η νέα κολεξιόν της μοναδικής σχεδιάστριας – Πρεμιέρα για την κόρη του Σπύρου Πώρου & το μωρό της Νομικού (φωτό & βίντεο)

Η 2η μέρα της 31ης Athens Xclusive Designers week (AXDW) ξεκίνησε με τη νέα συλλογή της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας Δάφνης Βαλέντε.

Η Daphne Valente παρουσίασε τις προτάσεις της για την σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2022/23 στο Ωδείο Αθηνών και εντυπωσίασε με τις υπέροχες δημιουργίες της.

Το όνομα της κολεξιόν, «Τα πάντα ρεί». Η διαχρονική θηλυκή συλλογή, απευθύνεται σε σοφιστικέ γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου, που επιθυμούν να ξεχωρίζουν διακριτικά.

Ρούχα που «ρέουν σε άνετες γραμμές, που δεν χάνουν όμως το στυλ και την κομψότητά τους, ήταν άνάμεσα στα όσα είδαμε.

Στην πασαρέλα έκανε το ντεμπούτο της και ένα tiny μανεκέν, που δεν ήταν άλλο από την κορούλα της Hair Sylist, Σοφίας Νομικού. Μαμά και κόρη περπάτησαν στο catwalk σαν νύφη και παρανυφάκι, με τις δύο τους να φορούν όμορφα λευκά φορέματα, που είχαν μια σκούρα μπλε ζώνη στην μέση.

 

«Χθές δημιουργήσαμε αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια! Στην υπέροχη επίδειξη μόδας ”Τα πάντα ρει” της μοναδικής σχεδιάστριας @daphnevalentedesigns που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ωδείο Αθηνών @axdw_fashionweek

Η Νίκολα περπάτησε στην πρώτη πασαρέλα της, που μόνο πριν ένα μήνα αποφάσισε ότι έχει την αυτοπεποίθηση να περπατήσει χωρίς να μου κρατάει το χέρι! Μας θαύμασαν γνωστά πρόσωπα, ήρθαν οι φίλοι μας, ήρθε η Νόνα μας από Κέρκυρα! Ο μπαμπάς μας τράβηξε βίντεο.. μπορώ να πω ότι παραλίγο να κλέψουμε την παράσταση!» έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram η Σοφία Νομικού.

 

 

Η Δάφνη Βαλέντε από πλευράς έγραψε στα σχόλια του post: «@sofianomikou ήταν μεγάλη η χαρά μου να σας έχω στο show! Η Νίκολα έκλεψε την παράσταση! Είστε και οι δυο υπέροχες!».

Το ντεμπούτο της έκανε όμως και η κόρη του Σπύρου Πώρου, με τον μπαμπά της να δίνει το παρών στην επίδειξη μόδας και την απολαμβάνει στην πασαρέλα.

Παράλληλα ο  γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram ένα κλικ από το fashion show.

Ο Σπύρος Πώρος στο fashion show

Η Ήρα Πώρου εμφανίστηκε με ένα κόκκινο φόρεμα έως το γόνατο, μαύρο καλσόν και μποτάκια, ενώ τα καστανά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια χαμηλή αλογοουρά.

 

Η 26χρονη έχει σπουδάσει τουριστικά και ζει μόνιμα στην Ισπανία όπου εργάζεται σαν μοντέλο. Μαμά της είναι η Γιολάντα Τζίλι, πρώην μοντέλο, ισπανικής καταγωγής.

Η Άντελα Γκρερέκου, η Νόνη Δούνια, ο Λάκης Γαβαλάς, η Έλενα Βρεττού, η Φωτεινή Πιπιλή και ο .Μάκης Τσέλιος ήταν ανέμεσα σε όσους βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας της Δάφνης Βαλέντε.

Ορσαλία Παρθένη-Άντζελα Γκερέκου

Φυσικά από το fashion show δεν θα μπορούν να λείπουν η  διευθύνουσα σύμβουλος και Πρόεδρος του Athens Fashion Week, Τόνια Φουσέκη και η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Σχεδιαστών, Ορσαλία Παρθένη.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top