skip to Main Content

Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς τα σανδάλια Isapera της Μελίσσας Μεταξά γίνεται; Δεν γίνεται! – Το απόλυτο must για τις εμφανίσεις σας από την Μύκονο

Μade in Greece στην κατασκευή, made in Greece και στο όνομα. Τα σανδάλια Isapera της Μελίσσας Μεταξά δημιουργούνται στην Ελλάδα και έχουν όνομα ελληνικό, που προέρχεται από την φράση «ίσα πέρα» σε μία παραλλαγή της με λατινικούς χαρακτήρες.

Πρόκειται για την δική της ξεχωριστή εκδοχή στα δερμάτινα σανδάλια που έχουν υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και απίθανο στυλ. Αποθεώνουν κάθε μας εμφάνιση και γίνονται το απόλυτο must και γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Η Μελίσσα Μεταξά βρίσκεται στο χώρο της μόδας από το 2010, τότε που δημιούργησε τη δική της μπουτίκ, Free Shop, με έδρα την Ελλάδα και τα ελληνικά ρούχα Wildwood. Ανήσυχο πνεύμα και με αστείρευτη αγάπη για όλες τις εκφράσεις τις μόδας αποφάσισε πριν από πέντε χρόνια περίπου να εισχωρήσει και στα μονοπάτια του παπουτσιού και συγκεκριμένα του σναδαλιού. Αρχικά από περιέργεια για την διαδικασία κατασκευής τους, έπειτα από ανάγκη να φέρει κάτι καινούριο στην αγορά με ονοματεπώνυμο… ελληνικό.

Μελίσσα Μεταξά

Κάπως έτσι γεννήθηκε και το «Isapera». Πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή, αφουγκράζεται τις τάσεις της μόδας και είναι έτοιμη να προσφέρει κάτι καινούριο, που με ένα μαγικό τρόπο οι πελάτες της το λατρεύουν από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η παραδοσιακή ελληνική χειροτεχνία είναι πρωτοποριακά εμπλουτισμένη με σύγχρονα υλικά και κομμάτια δημιουργώντας ένα νέο κλασικό. Με έμπνευση από το αιώνιο ελληνικό καλοκαίρι τα Isapera σχεδιάζονται στο ειδυλλιακό νησί της Μυκόνου και έχουν γίνει το βασικό αξεσουάρ για την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Το «Isapera» αποτελείται από τα κλασσικά και αγαπημένα σε όλους μας σανδάλια, που σε άλλες περιπτώσεις συνδυάζονται με animal prints και μεταλλικά στοιχεία. Κυριαρχεί το δέρμα ως βασικό υλικό που πολλές φορές παραμένει στην πιο φυσική και ακατέργαστη μορφή του. Από χρώματα παίζει με το κόκκινο και το μπλε electric, φυσικά το κλασικό καφέ ταμπά, αλλά και το μαύρο.

Το Isapera είναι ένα brand με καθαρά ελληνικό χαρακτήρα, που έρχεται να σφραγίσει με την υπογραφή του το ελληνικό καλοκαίρι.

H Βoutique στη Μύκονο

Η συλλογή διατίθεται σε καταστήματα στην Ελλάδα, σε ηλεκτρονικές boutiques αλλά και σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Θα την βρείτε μέσω του isapera.com, αλλά και σε Facebook και Instagram.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top