skip to Main Content

Ένα “Pareaki” κοριτσιών δημιούργησε τα πιο stylish παρεό του καλοκαιριού – Χρώματα, σχέδια & υφάσματα που «μυρίζουν» θάλασσα & Ελλάδα

Η συλλογή του brand Greek Pareaki μας κάνει να μην βλέπουμε την ώρα να βρεθούμε σε κάποια παραλία για ξέγνοιαστα παιχνίδια δίπλα στο κύμα και χαλάρωση κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Κι αυτό γιατί η συλλογή παρεό του “Pareaki” συγκεντρώνει όλο τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές της Μεσογείου μαζί. Πίσω από το brand βρίσκονται δύο φίλες, η Κατερίνα και η Σοφία που ζουν, αγαπούν, γελούν και δημιουργούν όλοι μαζί. Αυτό ακριβώς είναι το “pareaki”, μία παρέα κοριτσιών που ξοδεύουν ατελείωτες καλοκαιρινές μέρες δημιουργώντας μοναδικά παρεό, beachwear, αλλά και μία μοναδική σειρά παιδικών ρούχων.

Κι αν έχετε στα χέρια ένα κομμάτι από τη συλλογή τους θα καταλάβετε ότι είναι φτιαγμένο ειδικά για εσάς και για τις μοναδικές στιγμές που θα περνάτε με τους φίλους σας.

Η Κατερίνα και η Σοφία σχεδιάζουν παρεό, αντλώντας έμπνευση από τις εικόνες της Μεσογείου, το μπλε της θάλασσας, το φως του ήλιου, την ελιά ή το παραδοσιακό ματάκι. Χάρη στο XL μέγεθός τους μπορούν να φορεθούν πάνω από το μαγιό, αλλά και σαν maxi ή midi φόρεμα, ανάλογα με το δέσιμο που προτιμάτε.

Το “Pareaki” είναι ένα καινοτόμο, μοντέρνο εμπορικό σήμα το οποίο γεννήθηκε το 2016 και συνδέεται με την απλότητα και τη χαρούμενη ζωή του καλοκαιριού. Ως λάτρεις του καλοκαιριού, τα μέλη της ομάδας του “Pareaki” πιστεύουν ότι η καλοκαιρινή μας ντουλάπα πρέπει να είναι μοντέρνα, κομψή, πολύχρωμη και ταυτόχρονα απλή. Το καλοκαίρι σημαίνει διαφυγή από την αγχωτική καθημερινή ζωή της πόλης και διασκέδαση χωρίς όρια.

Το Pareaki είναι μια ελληνική μάρκα που συνδυάζει τα πολύτιμα στοιχεία του καλοκαιριού, το μεσογειακό μπλε, τα ηλιόλουστα ελληνικά νησιά, τον καθαρό ουρανό και τις παρθένες παραλίες με δημιουργικά fashion κομμάτια. Κάθε προϊόν του Pareaki είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας οικολογικά υφάσματα, με σχέδια εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό και προορίζεται να είναι ο καλύτερος καλοκαιρινός σας φίλος.

WHO IS WHO

Κατερίνα Μανωλαράκη
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων, άρχισε να εργάζεται στη βιομηχανία της μόδας. Για τα τελευταία 12 χρόνια δουλεύει ως συντάκτης μόδας και στυλίστας. Κάποια στιγμή όμως ένιωσε ότι είχε έρθει η ώρα για κάτι καινούριο, κάτι ακόμα πιο δημιουργικό, κάτι που θα μπορούσε να συνδυάσει το προσωπικό της γούστο και την αγάπη της για τη μόδα με την επιχειρηματικότητα. Αυτή είναι η ανάγκη που την οδήγησε στο “Pareaki”, μια συλλογή που αντιπροσωπεύει τις ιδέες της για καλοκαιρινά ρούχα.

Σοφία Ζουμπούλη
Πάντοτε της άρεσε να συνδυάζει διαφορετικά πεδία σπουδών και σταδιοδρομίας. Το “Pareaki” ήρθε μετά από Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές, Costume and Stage Design Studies, καθώς και μετά από την μακρόχρονη επαγγελματική της εμπειρία στο αρχαίο και το νεοελληνικό θέατρο, στον σχεδιασμό εκδηλώσεων, στο fashion merchandising και όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο στο real estate. Οι εμπνευσμένοι φίλοι μου της η δημιουργική ομαδική εργασία τους, ο μοναδικός παγκοσμίως θησαυρός του καλοκαιρινού τρόπου ζωής στην Ελλάδα και η ανάγκη μου να ταξιδεύει πολύ, αλλά να φαίνεται πάντα κομψή είναι αυτό που συμβολίζει το “Pareaki” για την ίδια.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά παρεό, αλλά και τις υπόλοιπες δημιουργίες στο www.pareaki.com.gr και στο Facebook ή στο Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top