skip to Main Content

H Ελληνίδα «guru» των μαγιό Στεφανία Φραγκίστα – μαθήτρια του Calvin Klein – υπογράφει για άλλη μια φορά τις ωραιότερες swimwear & beachwear δημιουργίες

Mοναδικά prints, χρώματα και σχέδια εμπνευσμένα από την ηλιόλουστη πολιτεία της Αμερικής. Είναι η νέα συλλογή “California Dreaming” της Στεφανίας Φραγκίστα  για το Καλοκαίρι 2018.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια της, αλλά και την παραμονή για αρκετά χρόνια σε Los Angeles και Malibu, από τα κοσμοπολίτικα θέρετρα, τα υπερπολυτελή beach houses με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Όλα αυτά αποτέλεσαν τον καμβά πάνω στον οποίο Η Στεφανία Φραγκίστα δημιούργησε την ξεχωριστή  συλλογή μαγιό και beachwear για το φετινό καλοκαίρι.

Όλη η αμερικάνικη φιλοσοφία αποτυπώνεται στο ομώνυμο label της, που μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές από ολόσωμα ή high waist μαγιό, αθλητικά μπικίνι συνδυασμένα με φερμουάρ μέχρι αισθησιακά τριγωνάκια με spaghetti strings, βολάν και cut-outs. Κυριαρχούν τα κομψά tropical prints σε γήινες αποχρώσεις, οι μονοχρωμίες –λευκό, πορτοκαλί, κόκκινο, μαύρο- αλλά και οι πολύχρωμες ρίγες που παραπέμπουν σε μια σύγχρονη εκδοχή pin up. Οι φανταστικές αθλητικές γραμμές της σχεδιάστριας εμπλουτίζονται με sporty chic one shoulder μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, ενώ τα strapless bandeau και τα κοντομάνικα μπουστάκια συναγωνίζονται τα onepieces που λειτουργούν και σαν body, που φοριούνται από το πρωί στην παραλία μέχρι τα βραδινά κοκτέιλ στα beach bars.

Όλα τα μαγιό είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα υφάσματα της αγοράς, με υψηλή αισθητική και απίστευτη εφαρμογή.

Στη φετινή καμπάνια της Στεφανίας Φραγκίστα πρωταγωνιστεί η Γερμανίδα καλλονή Maya Stepper. Το διεθνές top model, ποζάρει νωχελικά στο φακό του γνωστού  Έλληνα φωτογράφου, Χάρη Φαρσαράκη, ο οποίος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη Στεφανία, στο μοναδικής αισθητικής Casa Cook Hotel στη Ρόδο.

Στο απίστευτο γήινο περιβάλλον του ξενοδοχείου, το μοντέλο χάρισε μερικές από τις καλύτερες πόζες της, αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο τα μαγιό της σχεδιάστριας. Κι αν αναρωτιέστε τι είχε στο μυαλό της η Στεφανία, η απάντηση είναι ένα jet-setter American girl με επιμελώς ατημέλητο look και λάγνο βλέμμα που παραδίνεται στο ανέμελο κλίμα των διακοπών, φλερτάροντας ανεπιτήδευτα με τη ζωή.

Στεφανία Φραγκίστα

Επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες των μαγιό και στα social media: Stefania Frangista / Stefania Frangista e-shopFacebook pg / Instagram pg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top