skip to Main Content

Irene Angelopoulos: Η εντυπωσιακή Ελληνίδα σχεδιάζει Prêt-a-porter deluxe ρούχα & «ρίχνει» το instagram φορώντας τα

Είναι πολλοί οι Έλληνες σχεδιαστές που έχουν κερδίσει την προσοχή και τον σεβασμό στην παγκόσμια βιομηχανία μόδας, σημειώνοντας επιτυχία εντός κι εκτός συνόρων. Μία από αυτούς είναι και η Irene Angelopoulos, μία πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια που τραβά τα βλέμμετα τόσο με τις Prêt-a-porter deluxe δημιουργίες της όσο και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Irene Angelopoulos σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Business Innovation & Technology στο Sheffield του Λονδίνου, όμως η αγάπη της για τη μόδα ήταν πιο δυνατή και ικανή να την κάνει να δημιουργήσει το δικό της brand ακόμα και σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα μας.

Πεποίθηση της Irene Angelopoulos είναι ότι αν έχεις ένα όνειρο τότε πρέπει να το κυνηγήσεις μέχρι τέλους, πρέπει να παλέψεις γι’ αυτό, να το προσπαθήσεις και να τολμήσεις όσο είσαι νέος. Motto στη ζωή της είναι: «Μη διαλέξεις ποτέ ένα δρόμο χωρίς εμπόδια, πιθανότατα δεν οδηγεί πουθενά».

Κάθε της συλλογή αποτελεί και μία διαφορετική πρόταση. Πάντα με δημιουργίες που διακρίνονται για την κομψότητα και την λάμψη, απευθύνονται σε γυναίκες με έντονη προσωπικότητα που δεν φοβούνται να τολμήσουν, λατρεύουν την εκκεντρικότητα και αναδεικνύουν τον δυναμισμό της γυναικείας φύσης τους. Έμπνευση αντλεί από οτιδήποτε είναι ικανό να της τραβήξει την προσχοή, από μία απλή καθημερινή στιγμή μέχρι ένα έργο τέχνης, ένα καλλιτεχνικό κίνημα, τα στοιχεία της φύσης, το ηλιοβασίλεμα.

Η Irene Angelopoulos αγαπά τη διαφορετικότητα και όπως συνηθίζει στις συλλογές της έτσι και στη νέα της συλλογή για το Καλοκαίρι του 2019, την οποία παρουσίασε την 24η Athens Xclusive Designers Week, παντρεύει διαφορετικά υφάματα και «παίζει» με τις έντονες λεπτομέρειες και τους όγκους στα ρούχα.

 

 

Λαμπερά υφάσματα με μεταλλικές λεπτομέρειες και πέτρες κυριαρχούν στις δημιουργίες που μας παρουσίασε στο Ζάππειο μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα. Εκθαμβωτική ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου μέσα στη δημιουργία της Irene Angelopoulos, που εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα μοναδικό performance.

Eξίσου εντυπωσιακή όμως είναι και η συλλογή της NYMPHS για τον χειμώνα ‘18-‘19 με κομμάτια υψηλής αισθητικής που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας κι εκπέμπουν δυναμισμό. Maxi φορέματα, blazers, σορτς, ψηλόμεσες παντελόνες, ολόσωμες φόρμες κι όχι μόνο αποτελούν την must πρόταση του χειμώνα για τις πιο κομψές εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερες δημιουργίες της Irene Angelopoulos, όπως μόνο εκείνη ξέρει να τις αναδεικνύει φορώντας τες η ίδια και φωτογραφίζοντάς τες. Μάλιστα η Irene Angelopoulos εκτός από χαρισματική σχεδιάστρια είναι και μία από τις πιο γνωστές instagram influencers με πάνω από 58.200 followers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε τις δημιουργίες της στο ατελιέ της, Πατριάρχου Ιωακείμ 56, στο Κολωνάκι.

Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top