skip to Main Content

Made in Greece οι δημιουργίες της Σήλιας Δραγούνη – Η ομορφότερη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας εντυπωσιάζει με all day boho αέρινα ρούχα

Η Σήλια Δραγούνη είναι μία από τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές εμφανισιακά Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας. Οι δημιουργίες της είναι μοναδικές, κομμένες και ραμμένες για γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που θέλουν να αφήνουν το αποτύπωμά τους στο χώρο που κυκλοφορούν.

Κιμονό, φορέματα, καφτάνια, top, jackets με bohemian και vintage επιρροές. Όλα τα κομμάτια της συλλογής της είναι ένα κι ένα.

«Είναι όλα σχετικά με την έμπνευση και τις επιρροές», σημειώνει η ίδια. Η Σήλια εμπνέεται από τα κεντήματα και τα παραδοσιακά στοιχεία που ανακαλύπτει στα ταξίδια της ανά την Ελλάδα και τον κόσμο και δημιουργεί συλλογές έχοντας στο μυαλό της “cool,easy going” bohemian στυλ γυναικών.

Οι δημιουργίες της είναι ιδανικές για να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχουν χειροποίητες λεπτομέρειες και προορίζονται για εκθαμβωτικές εμφανίσεις.

«Η γυναίκα που έχω στο μυαλό μου όταν σχεδιάζω είναι μια hippie γυναίκα, κομψή αλλά απλή», λέει η Σήλια.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιεί είναι κυρίως μεταξωτά, βελούδινα, βαμβακερά και υφαντά με μοτίβα από διαφορετικούς πολιτισμούς.

Εκτός από τα ρούχα η Σήλια σχεδιάζει και αξεσουάρ, καθώς και είδη για το σπίτι. Ξεχωρίζει η συλλογή ονειρικών νυφικών, βγαλμένα σαν από παραμύθι!

H Σήλια Δραγούνη, είναι μια πανέμορφη σχεδιάστρια μόδας που έχει γίνει γνωστή για τις boho δημιουργίες της. Θα μπορούσε όμως άνετα να είχε γίνει και μοντέλο, καθώς η εξωτερική της εμφάνιση θυμίζει μοντέλο του εξωτερικού.

Το πλούσιο βιογραφικό της µε σπουδές στις τέχνες και στη µόδα, η επαγγελµατική πείρα της µε θητεία σε έναν από τους πλέον ιστορικούς γαλλικούς οίκους και µια διεθνής καριέρα είναι τα βασικά συστατικά στη συνταγή της αναµφισβήτητης πλέον επιτυχίας της Celia D  ή αλλιώς Σήλιας Δραγούνη.

Έχει σπουδάσει μόδα και κλωστοϋφαντουργία στο Parsons (Παρίσι) και καλές τέχνες στο κολέγιο μόδας της Chelsea (Λονδίνο), ενώ εργάστηκε για τη Sonia Rykiel στο Παρίσι για σχεδόν δύο χρόνια. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ξεκίνησε το δικό της εμπορικό σήμα.

Δείτε κάποιες από τις δημιουργίες της:

Δείτε τις δημιουργίες της Σήλιας Δραγούνη στο www.celiadragouni.com και στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top