skip to Main Content

Made in Greece τα σανδάλια Elina Linardaki: Ταξιδεύουν σε 70 χώρες & το κάθε φανταστικό ζευγάρι είναι μοναδικό

Είναι γουστόζικα, είναι φανταχτερά, είναι μοναδικά, αφού καμία γυναίκα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη φορώντας τα.

Τα χειροποίητα σανδάλια Elina Linardaki κατασκευάζονται στην Ελλάδα με δέρματα εξαιρετικής ποιότητας, από ελληνικά χέρια, με γούστο, μεράκι, φαντασία και πολλή αγάπη.

Το brand Elina Linardaki είναι δημιούργημα ενός αχτύπητου δίδυμου μαμάς και κόρης, που συνδύασε τη φρέσκια ματιά με την κλασική αισθητική και μας παρουσιάζουν το δικό τους μοναδικό στυλ.

Τα σανδάλια της σχεδιάστριας Ελίνας Λιναρδάκη είναι σύγχρονα, διακοσμημένα με ημιπολύτιμες πέτρες, δαντέλες και κρύσταλλα Swarovski πάνω στον παραδοσιακά επιτυχημένο και δημοφιλή αρχαιοελληνικό καμβά.

Κάθε σχέδιο έχει την δική του ιστορία και είναι μοναδικό γιατί κατασκευάζεται στο χέρι με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια. Όλα τα σανδάλια κατασκευάζονται στη βιοτεχνία της Ελληνίδας σχεδιάστριας και αποτελούνται από δέρματα, τα οποία προέρχονται από την Κρήτη.

Η επεξεργασία του δέρματος, η παλαίωση, η κατεργασία, η διακόσμηση, όλες οι διαδικασίες γίνονται στο χέρι με ειδική τεχνική. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό, γιατί φτιάχνετε με σκοπό να νιώθουν και οι κυρίες που τα φορούν μοναδικές. Δεν επαναλαμβάνεται ποτέ ακριβώς το ίδιο σχέδιο παρά μόνο παρόμοιο.

Αυτά τα σανδάλια τα έχουν λατρέψει οι fashionistas και σίγουρα θα έχετε αντιληφθεί κι εσείς τον μικρό χαμό που έχουν δημιουργήσει στα social media.  Η εταιρεία φαίνεται να ξέρει το μυστικό που οδηγεί στην επιτυχία αφού έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να φιγουράρει με τις δημιουργίες της στις πρώτες θέσεις των shopping lists των πιο ενημερωμένων fashionistas σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η φήμη τους έχει φτάσει μέχρι και την Ιαπωνική Vogue!

To brand Elina Linardaki δημιουργήθηκε το 2014 και πολύ γρήγορα κατάφερε να ξεχωρίσει και να εδραιώσει την παρουσία του σε 70 χώρες. Κι αυτό γιατί το κάθε σανδάλι είναι προσεγμένο και φτιαγμένο με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια για να είναι μοναδικό.

Δείτε περισσότερα κομμάτια της συλλογής στο επίσημο site του brand, στο facebook ή στο instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top