skip to Main Content

Made in Greece η Stefania Vaidani: Μία γυναίκα με μοναδικό όραμα, δημιουργεί τις πιο θηλυκές sustainable collection (φωτό)

Η Στεφανία Βαιδάνη γεννήθηκε στην Ελλάδα σε μια οικογένεια δημιουργών.

Μεγαλωμένη στα προάστια της Αθήνας, η μητέρα της την κρατούσε προσγειωμένη και ο πατέρας της τη γοήτευε. Αποφοίτησε από τη Σχολή Μόδας Marangoni στο Μιλάνο το 2018 και έγινε αμέσως αναγνωρίσιμη για τη ρομαντική αισθητική και τη θηλυκή ενέργεια των γυναικείων ρούχων της.

 

 

 

Είναι η Creative Director και Head of Design της μάρκας. 

Γιορτάζοντας τις παραδόσεις και την κουλτούρα της υψηλής ιταλικής μόδας, οι συλλογές συνδυάζουν τη δεξιοτεχνία και τις λεπτομέρειες με αρχιτεκτονικούς όγκους και γλυπτικές σιλουέτες για να προσφέρουν μια σύγχρονη εκδοχή της θηλυκότητας.

 

 

 

 

Τα βιώσιμα υφάσματα σχεδιάζονται στο χέρι κάθε σεζόν και διακοσμούνται με χειροποίητα μοναδικά κουμπιά. Στόχος της μάρκας είναι να δημιουργεί αβίαστα και ταυτόχρονα statement ρούχα που διαρκούν και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.

 

 

Η ιδέα πίσω από τη μάρκα προέκυψε από την ανάγκη για καλά σχεδιασμένα ρούχα σε καλές τιμές, αλλά με το “wow” αποτέλεσμα της υψηλής μόδας.

Για γυναίκες που θέλουν να φορούν οικονομικά αλλά ταυτόχρονα μοναδικά και κομψά ρούχα για κάθε περίσταση.

Το Brand Stefania Vaidani κάθε σεζόν, συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως και προσφέρει υποστήριξη σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το μεγαλύτερο μέρος του παλαιού αποθέματος που δεν μπορεί να μεταπωληθεί πηγαίνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για γυναίκες. 

Δείτε όλες τις collection της στο stefaniavaidani.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top