skip to Main Content

Made in Greece τα μαγιό & τα swimwear της OdysseyTen: Κομψά σχέδια σε πολύχρωμα υφάσματα εμπνευσμένα από την Οδύσσεια του Ομήρου

Υπέροχα χρώματα και σχέδια, τέλεια εφαρμογή και μοναδικά μοτίβα εμπνευσμένα από την ιστορία και τις περιπέτειες του Οδυσσέα... Πόσο πιο Made in Greece μπορούν να είναι τα μαγιό και τα swimwear του brand που και μόνο το όνομά του μιλάει για την Ελλάδα… Η OdysseyTen είναι 100% made in Greece, όπως και οι καλοκαιρινές και άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες της.

 

Με «οδηγό» την Οδύσσεια του Ομήρου, ζωντανεύει μύθους και εικόνες από τις ραψωδίες του ομηρικού έπους, δημιουργώντας μοναδικά σχέδια που συνδυάζουν το παρελθόν με το σήμερα.

Η Ραψωδία των Μνηστήρων στο παλάτι του Οδυσσέα, γίνεται αφορμή να ξεδιπλωθούν μια σειρά από υπέροχα σχέδια σε μοτίβα που εμπνέονται από τη σαγηνευτική προσωπικότητα της Πηνελόπης για να υμνήσουν την αγάπη, την κομψότητα και την θηλυκότητα.

Η Ραψωδία των Μνηστήρων στο παλάτι του Οδυσσέα, γίνεται αφορμή να ξεδιπλωθούν μια σειρά από υπέροχα σχέδια σε μοτίβα που εμπνέονται από τη σαγηνευτική προσωπικότητα της Πηνελόπης για να υμνήσουν την αγάπη, την κομψότητα και την θηλυκότητα.

Ο χρησμός της μάχης των δύο αετών που συμβολίζει την επιστροφή του Οδυσσέα στην αγαπημένη του Ιθάκη, γίνεται χρώματα, σχέδια και υφές που στροβιλίζονται στην καλοκαιρινή αύρα, τυλίγουν τη γυναικεία σιλουέτα με θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση και τη φωτίζουν με βλέμματα  γεμάτα θαυμασμό και επιθυμία.

Η θεά Αθηνά μεταμφιέζεται σε Μέντορα για να προετοιμάσει και να συμβουλέψει τον Τηλέμαχο και μετατρέπεται σε ένα μοτίβο που παίζει μοναδικά με τη μαγεία και το μυστήριο και αποδίδει τέλεια την πολυδιάστατη φύση της σημερινής γυναίκας.

Ο μύθος της Πηνελόπης, που υφαίνει και ξηλώνει για να καθυστερήσει τους Μνηστήρες ενώ περιμένει τον αγαπημένο της, εμπνέει μοτίβα λουσμένα στο φως, που πλέκονται με μαεστρία σε ένα αργαλειό αισθήσεων και χρωμάτων και δημιουργούν αέρινα σύνολα υψηλής αισθητικής για ένα καλοκαίρι που ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον έρωτα.

Μοναδική πηγή έμπνευσης δίνει αρκετό υλικό για patterns που προσαρμόζονται στην σύγχρονη εποχή, προκαλώντας αίσθηση. Η καλοκαιρινή συλλογή 2019 της OdysseyTen γνωρίζει καλά τι είναι αυτό που αναζητά η γυναίκα σήμερα και της το χαρίζει απλόχερα.

Τα σχέδια είναι εντυπωσιακά, οι επιλογές των χρωμάτων σαγηνευτικές και όσο για την εφαρμογή… άψογη, αναδεικνύει και αποθεώνει τη γυναικεία σιλουέτα. 

Όπως τονίζουν και οι ίδιοι οι δημιουργοί του brand στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας τα κύρια στοιχεία κάθε νέας συλλογής της OdyssseyTen διακρίνεται για το πρωτότυπο design, τις τέλειες γραμμές που τονίζουν τη διακριτική θηλυκότητα, την άψογη εφαρμογή και το αψεγάδιαστο φινίρισμα. Το αποτέλεσμα εκπλήσσει, ακολουθώντας κάθε φορά τις ραψωδίες, έτσι όπως διαδέχεται η μια την άλλη.

Η Collection SS 2019, λουσμένη στη θάλασσα και το φως της Οδύσσειας, παρουσιάζει κομψά σχέδια πάνω σε πολύχρωμα υφάσματα που φέρουν τον εικαστικό μύθο της Β’ Ραψωδίας. Ο Αργαλειός της Πηνελόπης , η μεταμφίεση της θεάς Αθηνάς σε Μέντορα, ο χρησμός της μάχης των δύο Αετών και οι Μνηστήρες στο παλάτι του Οδυσσέα  είναι τα στοιχεία που έχουν επιλεγεί ως τα βασικά φετινά μοτίβα, τα οποία μεταμορφώνονται σε μοντέρνα σχέδια και έντονα χρώματα για τη σύγχρονη γυναίκα που είναι σαγηνευτική, πολυμήχανη, τολμηρή και θαρραλέα.

Απολαύστε περισσότερα από τα ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής.

 
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Repost from @stam_tsimtsili using @RepostRegramApp – Κορίτσια μου για να σας φτιάξω την διάθεση σας έχω ένα φανταστικό #giveaway. Κάντε follow την ελληνική @odysseytenswimwear και τρεις από εσας κερδίζουν ένα υπέροχο μαγιό! Good luck 👍🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odysseytenswimwear (@odysseytenswimwear) στις

 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@limark_li wearing the one piece 𝗠𝗲𝘀𝘀𝗶𝗻𝗶 and she is fabulous 💦 ________________________________________________________💦 #odysseyten #swimwear #onepiece #ss2019 #greekdesigners #greekbrand #madeingreece #photoshooting #fashion #fashionstylist #beunique #uniquepattern #theeagles #greece #summervibes #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odysseytenswimwear (@odysseytenswimwear) στις

 
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝙾𝚗𝚎 𝚙𝚒𝚎𝚌𝚎 𝗠𝗲𝘀𝘀𝗶𝗻𝗶 𝚖𝚊𝚝𝚌𝚑 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚛𝚘𝚋𝚎 𝗗𝗲𝗹𝗼𝘀. 𝚄𝚗𝚒𝚚𝚞𝚎 𝚙𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛𝚗 𝚃𝚑𝚎 𝙴𝚊𝚐𝚕𝚎𝚜 𝚏𝚛𝚘𝚖 𝚁𝚑𝚊𝚙𝚜𝚘𝚍𝚢 𝚋 𝚍𝚎𝚜𝚒𝚐𝚗𝚎𝚍 𝚏𝚘𝚛 𝚘𝚍𝚢𝚜𝚜𝚎𝚢𝚝𝚎𝚗 𝚜𝚜2019. ______________________________________________ #odysseyten #swimwear #ss2019 #beachwear #resortstyle #vacationstyle #greekdesigners #greekbrand #madeingreece #fashion #fashionstyle #ootd #ootdfashion #travel #traveltogreece #greekislands #mykonos #paros #santorini #crete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odysseytenswimwear (@odysseytenswimwear) στις

 

OdysseyTen / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top