skip to Main Content

Made in Greece τα Cocomo: Μαγιό & activewear με άψογη εφαρμογή σε θηλυκές γραμμές για να μαγέψετε τους πάντες!

Θηλυκές γραμμές, μοναδικά σχέδια και prints, υπέροχα χρώματα έχουν τα μαγιό της εταιρείας Cocomo. Η εφαρμογή τους δε, είναι εξαιρετική!

Η εταιρεία Cocomo ιδρύθηκε το 1988 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται με την σχεδίαση και την παραγωγή μαγιό και activewear. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας έρχεται πάντα με φρέσκιες προτάσεις που αναδεικνύουν το γυναικείο κορμί και τις καμπύλες του.

Η εταιρεία διαλέγει πάντα πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και αντοχής. Τα μαγιό Cocomo είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό κομμάτι για την παραλία. Είναι fashion statement κομμάτια που αλλάζουν όλο το look της κάθε γυναίκας.

Φτιάχνονται με σκοπό να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα, ενώ προσφέρονται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Μονόχρωμα, ριγέ, ψηλόμεσα ή στρλαπλες… Τα πιο στυλάτα ολόσωμα και μπικίνι μαγιό τα διαθέτει η Cocomo και έχει βάλει στόχο για ακόμα μία χρονιά να μας κάνει να τα ερωτευθούμε.

Μέσα σε μία μεγάλη ποικιλία από μπικίνι, ολόσωμα, στρίνγκ, στράπλες & brazil κομμάτια είναι σίγορο ότι εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις μας και στο σωματότυπό μας.

Τα μαγιό απευθύνονται στην σύγχρονη, δυναμική και sexy γυναίκα, που ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω της. Για φέτος η μόδα επιζητά μαγιό ψηλόμεσα, αλλά και εντυπωσιακά μπικίνι με prints και ανοίγματα στο πλάι. Οι θηλυκές γραμμές αναδεικνύουν την γοητεία που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της.

Εκτός από τα μαγιό η εταιρεία σχεδιάζει και κολάν με Eco υφάσματα επαναστατικής τεχνολογίας. Σμιλεύουν το σώμα, προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και γίνονται ο ιδανικός σύμμαχος για όσους αγαπούν την πρόκληση ακόμα και για τα πιο ακραία αθλήματα. Το υψηλό ποσοστό Lycra Xtra Life εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και υψηλή αντοχή του προϊόντος στην πάροδο του χρόνου.

Δείτε περισσότερα σχέδια:

Cocomo / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top