skip to Main Content

Made in Greece οι Park House: Η Φαίδρα & η Γιασεμή φτιάχνουν τσάντες για δραστήριες γυναίκες – Χρώμα & πρακτικότητα

Είναι νέες, είναι ωραίες και φυσικά πολύ δημιουργικές. Το αχτύπητο δίδυμο, Φαίδρα Κατσάμπα και Γιασεμή Πέρρου, είναι τα κορίτσια που σχεδιάζουν και δημιουργούν τις απίθανες δερμάτινες τσάντες Park House που μας έχουν κλέψει την καρδιά.

Γιατί είναι στυλάτες, γιατί είναι χειροποίητες, γιατί είναι υψηλής ποιότητας με σχεδιαστική και κατασκευαστική λεπτομέρεια. Οι Park House είναι οι τσάντες των ονείρων σου!

 

Οι Park House είναι τσάντες κάθε είδους, από δερμάτινα και pony back packs και clutches μέχρι weekend bags, hand bags και τσάντες παραλίας. Ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας θα ολοκληρώσουν το στυλ σας από το πρωί στη δουλειά έως το βράδυ για φαγητό ή ποτό.

Η ιδέα ξεκίνησε σε μία δοκιμαστική φάση αρχικά το 2012, αλλά ουσιαστικά το λανσάρισμα του brand πραγματοποιήθηκε επίσημα το 2014 όταν πλέον είχε δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη συλλογή και ταυτόχρονα συνεργασίες με αρκετά καταστήματα.

Οι Park House τσάντες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα και έχουν ως βασικά χαρακτηριστικά την πολυτέλεια και τη διαχρονική κομψότητα.

Το brand μετουσιώνει την έννοια του cool luxury και του timeless minimal chic με τον πλέον εύστοχο τρόπο, δημιουργώντας σχέδια με ένα μοντέρνο twist.

Η πρακτικότητα και η εργονομία, το ελάχιστο βάρος κάθε τσάντας και οι έξυπνες λεπτομέρειες, μετατρέπουν κάθε σχέδιο σε απαραίτητο αξεσουάρ που χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητά του και είναι ιδανικό να ικανοποιεί τις καθημερινές ανάγκες κάθε γυναίκας.

Απευθύνονται σε νεαρά κορίτσια, δυναμικές, πιο ώριμες γυναίκες, γυναίκες καριέρας ή και εργαζόμενες μητέρες.

Η Φαίδρα και η Γιασεμή πριν καν αρχίσουν να σχεδιάζουν την πρώτη τους τσάντα είχαν κατά νου να δημιουργήσουν τσάντες που και οι ίδιες θα ήθελαν να κρατούν. Έχοντας “γερές βάσεις” (η Φαίδρα είναι fashion stylist και η Γιασεμή είναι αρχιτέκτονας) ενώσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν στην Ελλάδα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα από εκλεκτό ιταλικό δέρμα, που κάθε γυναίκα χρειάζεται.

Website: parkhouse.gr
Facebook: @parkhousebags
Instagram: @park_house

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top