skip to Main Content

Made in Greece τα κοσμήματα Daphne P: Η Δάφνη Παπαθανασοπούλου βάζει χρώμα & γεωμετρία στις δημιουργίες της και το αποτέλεσμα είναι πιο παιχνιδιάρικο από ποτέ!

Είναι πρωτότυπα, έχουν στυλ και προσδίδουν χάρη σε κάθε σας εμφάνιση, κάνοντάς σας να νιώθετε μοναδική. Γιατί αυτό είναι που επιζητά κάθε γυναίκα, να αισθάνεται μοναδική και το επίκεντρο του κόσμου με τις στυλιστικές της επιλογές. Πάνω σε αυτή τη λογική εργάζεται και η νεαρή σχεδιάστρια Daphne P που μας παρουσιάζει μία σειρά ξεχωριστών κοσμημάτων για κάθε περίσταση.

Η Daphne P ή αλλιώς Δάφνη Παπαθανασοπούλου είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και συνιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου Marianna Petridi. Τα κοσμήματά της σε καλούν να βάλεις χρώμα στη ζωή σου και ιδιαίτερες γεωμετρίες στο ντύσιμο σου.

Μεγαλώνοντας στο ατελιέ της μητέρας της Μαριάννας Πετρίδη, που ήταν πάντα περιτριγυρισμένο από πολύτιμα κράματα και κοσμήματα πολλών καλλιτεχνών, ήταν αναπόφευκτο για αυτήν να μη συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση.

Οι σπουδές της στις κοινωνικές επιστήμες συνέβαλαν στη διαμόρφωση της προσωπικότητά της, καθώς οι όροι όπως συνεργασία και επικοινωνία έχουν ενσωματωθεί στο έργο της.

Η Daphne P μας παρουσίασε την πρώτη της συλλογή το 2007 και από τότε συνέχισε τη δουλειά της με απεριόριστο πάθος. Η Δάφνη έχει μια έντιμη προσέγγιση στα σχέδιά της και είναι προσωπικά εμπλεκόμενη σε όλες τις πτυχές της δουλειάς της. Η πρώτη της προτεραιότητα και προσωπικη της ανάγκη είναι να δημιουργήσει κοσμήματα που τονίζουν την προσωπικότητα κάθε ατόμου.

H συλλογή BLOT αποτελείται από παιχνιδιάρικα κοσμήματα που θα ανανεώσουν το στυλ σας και θα φτιάξουν την ημέρα σας. Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι ότι είναι τόσο εντυπωσιακά και όμορφα που θα σας κάνουν να μην θέλετε να τα βγάλετε ποτέ από πάνω σας.

Κάθε νέα σεζόν η χρωματική παλέτα αλλάζει και νέα σχέδια παίρνουν μορφή. Τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από ορείχαλκο, ασήμι και χειροποίητο σμάλτο.

Βρείτε τις δημιουργίες της Daphne P. στο mariannapetridi.com και στο Instagram.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top