skip to Main Content

Made in Greece τα κοσμήματα – έργα τέχνης Danai Giannelli: Αβίαστη πολυτέλεια & διαχρονική απλότητα που θα απογειώσει τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

Είναι πολύ όμορφο και αισιόδοξο σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομική ευημερία της νέας γενιάς στην Ελλάδα να βλέπεις νέους ανθρώπους να αψηφούν τις αντιξοότητες και να ακολουθούν τα όνειρά τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι κι εκείνη της Δανάης Γιαννέλλη. Με καταγωγή από το όμορφο νησί της Λέσβου, η Δανάη πάντα είχε το όραμα να κάνει κάτι πέρα από τα τετριμμένα και να ξεχωρίσει σε εκείνο που πραγματικά την συγκινούσε, στο κόσμημα.

Απλή, με ανεξάντλητες δημιουργικές ιδέες και με μια αισθητική υψηλού επιπέδου, η Δανάη δημιούργησε το δικό της brand στο χώρο του κοσμήματος με την υπογραφή Danai Giannelli.

Οι δημιουργίες της είναι ξεχωριστές και διακρίνονται για τον λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό τους. Καθένα από τα κομμάτια της αποτελεί μία ιδανική προσθήκη στα καλοκαιρινά σας σύνολα!

Η Δανάη σήμερα ζει στην Αθήνα. Η αγάπη της για την τέχνη και την αισθητική άρχισε να καλλιεργείται μέσα της ήδη από τις πρώτες μέρες της ζωής της. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία χειροποίητων έργων ήταν ο τρόπος της να μοιράζεται με τον κόσμο τις δικές της μικρές ιστορίες.

Η Δανάη παίζει ως επι το πλείστον με χρυσό και ασήμι, που πολλές φορές τα συνδυάζει και με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες και χρωματιστά κορδόνια, σε κοσμήματα κατασκευασμένα με την τεχνική του Lost Wax.

Οι δημιουργίες της εκφράζουν το πάθος για διαχρονική απλότητα και αβίαστη πολυτέλεια, ενώ η έμπνευσή της προέρχεται από σύμβολα, εικόνες και σχήματα της φύσης καθώς και παλιές εποχές. Ο λεπτεπίλεπτος, ντελικάτος και ταυτόχρονα δυναμικός σχεδιασμός σε κάθε κομμάτι και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες που διαθέτει αποκαλύπτουν την καθαρότητα και την αλήθεια που η σχεδιάστρια βλέπει στα πράγματα γύρω της και τη μοναδική ομορφιά που συναντά στην «ατέλεια» και την ασυμμετρία.

Η Δανάη τρέφει μία μεγάλη αδυναμία στα δαχτυλίδια, γι’ αυτό και θα την δείτε να σχεδιάζει μοναδικά κομμάτια που κοσμούν τα χέρια κάθε γυναίκας. Η δημιουργία κάθε κοσμήματος για την Δανάη είναι σαν ένα προσωπικό ταξίδι που έχει να περιγράψει μια ξεχωριστή ιστορία.

Όσο για την άποψή της για το ύφος…; Η Δανάη υποστηρίζει ότι «η κομψότητα και αυτό που κάνει μια γυναίκα να λάμπει δεν είναι κάτι που μπορείτε να φορέσετε. Είναι κάτι που πάντα θα έχετε πάνω σας».

Βρείτε τις δημιουργίες Danai Giannelli στην επίσημη ιστοσελίδα της, το facebook ή το Instagram.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top