skip to Main Content

Made in Greece η Designer’s Cat: Trendy παιδικά ρούχα για casual εμφανίσεις & εντυπωσιακές βαπτίσεις – Χειροποίητα σχέδια από έμπειρα ελληνικά χέρια!

Τα πιο χαρούμενα σχέδια και χρώματα σε παιδικό ρούχο τα έχει η Designer’s Cat. Με το που ανακαλύψαμε το συγκεκριμένο brand πριν από μερικά χρόνια ξετρελαθήκαμε γιατί έχει φαντασία, έχει ποιότητα, έχει όλα όσα ζητάει μία σύγχρονη μαμά για τα αγγελούδια της…

Τώρα που μπαίνουμε σιγά σιγά στο φθινόπωρο ξεκινήσαμε κι εμείς μία αναζήτηση για να βρούμε ιδιαίτερα brands που έχουν να μας προτείνουν κάτι διαφορετικό για τη νέα σεζόν. Το Designer’s Cat λοιπόν, δεν είναι απλά μία ξεχωριστή πρόταση, είναι ένα statement στο χώρο του παιδικού ρούχου, αφού όλα τα ρούχα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με αγάπη και φροντίδα για το παιδί.

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και χρησιμοποιούνται μόνο εκλεκτές πρώτες ύλες. Η επιλογή των υφασμάτων και των υλικών γίνεται με μεγάλη προσοχή και ευαισθησία, γνωρίζοντας ότι το τελικό προϊόν απευθύνεται στα παιδιά μας. Χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες 100% φυσικής προέλευσης όπως βαμβάκι, λινό, μετάξι, ενώ οι δαντέλες δεν έχουν υποστεί χημικές επεξεργασίες ή ακατάλληλες βαφές. Είναι βασική αρχή της εταιρείας να ελέγχει σχολαστικά το κάθε προϊόν πριν φτάσει στα χέρια μας.

Η εταιρία ξεκίνησε την δραστηριότητα στο χώρο του παιδικού ενδύματος το 2007. Η ανάγκη για ιδιαίτερο ρούχο, την οδήγησε στην δημιουργία μιας συλλογής με υψηλή αισθητική και αναδρομές σε παλαιότερες εποχές όπου ο ρομαντισμός και η καλαισθησία ήταν αλληλένδετα με το στυλ, την αθωότητα και τις ανθρώπινες αξίες. Τα ρούχα που κατασκευάζει απευθύνονται σε ηλικίες από 6 μηνών έως 12 ετών.

Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας βασίζεται στην σωστή σχέση ποιότητας και τιμής. Τα προϊόντα Designer’s Cat διατίθενται σήμερα πανελλαδικά από ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών. Στο εξωτερικό διατίθενται σε Κύπρο, Καναδά, Αυστραλία και ΗΠΑ.

Η συσσωρευμένη πείρα και γνώση πολλών ετών στο χώρο του υφάσματος, οι νέοι άνθρωποι στο σχεδιασμό και την έμπνευση των ρούχων, καθώς και η απόλυτη εμπιστοσύνη σε μια παλαιότερη γενιά με πείρα στην ραφή και την χειροποίητη λεπτομέρεια είναι η συνταγή για μια τόσο ιδιαίτερη συλλογή.

Κάθε νέα collection γεννιέται βασιζόμενη σε μία ιδέα από την υπεύθυνη του δημιουργικού τμήματος. Η ιδέα μεταφέρεται στο σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας για να πάρει μορφή. Κατασκευάζονται τα πατρόν, επιλέγονται τα υφάσματα και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και δημιουργείται το αρχικό δείγμα, το οποίο θα περάσει από αρκετές βελτιώσεις και αλλαγές μέχρι να ολοκληρωθεί. Από το πλήθος των νέων δειγμάτων ελάχιστα είναι αυτά τα όποια τελικά θα αποτελέσουν κομμάτι της νέας συλλογής.

Τα προϊόντα Designer’s Cat κατασκευάζονται εξολοκλήρου στο χέρι, καθώς και όλα τα αξεσουάρ που τα διακοσμούν όπως λουλούδια, πλεκτά, πεταλούδες κ.λ.π., για αυτό τα καθιστούν μοναδικά στην κατηγόρια τους. Είναι επιλογή της εταιρείας όλα τα προϊόντα να κατασκευάζονται στην Ελλάδα από υπεύθυνα και έμπειρα ελληνικά χέρια.

Η χειμερινή συλλογή Designer’s Cat αποτελείται από μοντέρνα κομμάτια, αλλά και σχέδια που έχουν μία vintage αισθητική. Υπέροχα χρώματα, εκλεπτυσμένη διακόσμηση με φιόγκους, τούλια, φτερά, για τα κορίτσια, στρατιωτικό στυλ σε απόχρωσεις του μπλε και του καφέ, τραγιάσκες, φουλάρια για τα αγόρια.

Εκτός απο το καθημερινό ρούχο η Designer’s Cat εξειδικεύεται και στο βαπτιστικό ρούχο με κάθε δημιουργία να αποτελεί ένα μικρό έργο τέχνης. Εδώ θα βρείτε μοναδικά κομμάτια σε χαρούμενους παλ χρωματισμούς και σχέδια που εντυπωσιάζουν και που συνδυάζονται με όλο το πακέτο της βάπτισης. Υπέροχες δαντέλες, τούλινοι φιόγκοι, χειροποίητα λουλούδια για τα κορίτσια, με ασορτί κορδέλες, μπολερό και παπούτσια θα κάνουν τις μικρές κυρίες να νιώθουν πριγκίπισσες. 

Για τα αγόρια της παρέας η Designer’s Cat έχει φροντίσει να σχεδιάσει μοντέρνα σύνολα με εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα (μετάξι και βαμβάκι), σε μοναδικές και ιδιαίτερες γραμμές. Γιλέκα, παντελόνια, πουκάμισα,τραγιάσκες, κοστούμια που θα ξετρελάνουν τους μικρούς πρίγκιπες Υπέροχο βαμβακερό γιλέκο σε γραμμή Perfecto,διακοσμημένο με ασύμμετρα φερμουάρ και αξεσουάρ. Όλα τα σύνολα είναι ιδιαίτερα και ενδείκνυνται για μοναδικές στιγμές, όπως η βάπτιση, η γιορτή ή τα γενέθλια, αλλά και για καθημερινές casual εμφανίσεις.

Designer’s Cat: A. Metaxa 33, Γλυφάδα
(+30) 210 9902 190
info@designerscat.com

Website: www.designerscat.com
Facebook: @DesignersCat
Instagram: @designers_cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top