skip to Main Content

Made in Greece η Καρπηδών: Η «ηδονή των καρπών» σε φυτικά, εναλλακτικά σνακ για χορτοφάγους – Υγιεινές προτάσεις, μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένας μηχανολόγος μηχανικός και μια art manager με μεγάλη αγάπη στον υγιεινό τρόπο ζωής αποφάσισαν να ταξιδέψουν τους πάντες σε πιο υγιεινά διατροφικά μονοπάτια, δημιουργώντας μία σειρά από σνακ με πολύτιμες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Ο Νίκος Τσαρτσαρής και η Ίρις Μάλαμα είναι λάτρεις της ωμοφαγίας και θέλησαν να αναδείξουν τα οφέλη αυτής της διατροφής, παράγοντας σνακ που απευθύνονται σε χορτοφάγους, αλλά και σε όσους θέλουν γενικότερα να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

H Rho Foods είναι μία διαφορετική σειρά προϊόντων, που αποτελούν υγιεινές και ωφέλιμες διατροφικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, με τις φρεσκότερες και αγνότερες πρώτες ύλες.

 

Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα στο χέρι με μεράκι και σε μικρές παρτίδες με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Φυσικά συστατικά παντρεύονται με φαντασία σε πρωτότυπους συνδυασμούς και δημιουργούνται μοναδικά προϊόντα με μεθόδους παρασκευής που επιτρέπουν στις πρώτες ύλες να αποδίδουν το μέγιστο των ωφέλιμων ιδιοτήτων τους.

 

Η σειρά rho foods, περιλαμβάνει το kale, ένα είδος λάχανου εξαιρετικά ωφέλιμου για την υγεία και μια από τις τροφές με τη μεγαλύτερη θρεπτική πυκνότητα. Πρόκειται για ένα λαχανικό πλούσιο σε πρωτεΐνες, έχει πέντε φορές περισσότερη βιταμίνη C από το σπανάκι και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

 

Η εταιρεία ΚΑΡΠΗΔΩΝ δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2014, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις Κυκλάδες και την Κρήτη κι έχει αποκτήσει ένα πιστό κοινό που επιλέγει έναν πιο ισορροπημένο τρόπο διατροφής.

 

Το όνομα της εταιρείας είναι ένα λογοπαίγνιο μεταξύ των λέξεων ηδονή και καρπός. 

Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται τα Apple Chips, που είναι αποξηραμένα ελληνικά μήλα σε φέτες, με κανέλλα και ανθόμελο. 100% Φυσικα, τραγανά και ωφέλιμα.

Ιδιαίτερα είναι και τα Fruit Chips, που είναι τα αποξηραμένα φρούτα, αλλιώς! Ελληνικό μήλο & πορτοκάλι μαζί με ανανά, μία υγιεινή απόλαυση για μικρούς και μεγάλους. 100% φυσικά, τραγανά και ωφέλιμα και φρουτένια τσιπς για όλες τις ώρες.

Μη διστάσετε όμως να δοκιμάσετε και τα Kale Chips, τα αποξηραμένα φύλλα λαχανίδας Kale με τραγανή επικάλυψη.

 

Όλα είναι μοναδικά για τον δικό τους ξεχωριστό λόγο και με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;

Καρπηδών / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top