skip to Main Content

Made in Greece η KOKORO: Όταν η οικογενειακή παράδοση γίνεται σύγχρονο κόσμημα για τη γυναίκα, τον άνδρα & το παιδί

Χαιρόμαστε πολύ να ανακαλύπτουμε νέα brands με όραμα και δυναμική κι ένα τέτοιο φρέσκο brand κοσμημάτων, πολλά υποσχόμενο, ήταν η νέα μας ανακάλυψη στις σελίδες του Instagram. Το KOKORO είναι εμπνευσμένο από την “καρδιά”, το “πνεύμα” και την “ψυχή” που βρίσκονται στο όνομά του και δεν χρειάστηκε πολύ για να μας μεταδώσει όλη αυτή την ενέργεια.

Τα κοσμήματα που μας παρουσιάζει είναι εκλεπτυσμένα, με ιδιαίτερες χρυσές ή ασημένιες αλυσίδες και μοναδικές λεπτομέρειες. Είναι «κεντημένα» με διαμάντια, πέτρες και μαργαριτάρια. Χρυσό, ροζ χρυσό και ασήμι, η KOKORO διαθέτει κοσμήματα που καλύπτουν όλα τα γούστα, αλλά κι όλες τις περιστάσεις. Από κάτι πιο απλό και βολικό για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, μέχρι κάτι πιο ιδιαίτερο με περισσότερη λάμψη και όγκο για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας που θέλουμε να εντυπωσιάσουμε.

Τα κοσμήματα της KOKORO απευθύνονται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, από έφηβες και νεαρά κορίτσια μέχρι και ώριμες γυναίκες που γνωρίζουν πλέον καλά το στυλ τους, είναι απαιτητικές και ξέρουν τι ζητούν από τα κοσμήματα που επιλέγουν. Ειδική σειρά υπάρχει και για τα παιδιά όμως και περιλαμβάνει κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια για τα κορίτσια, αλλά και παραμάνες, ταυτότητες και βραχιόλια για το κορίτσι και το αγόρι αντίστοιχα.

Το KOKORO διαθέτει επίσης σειρά ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες, η οποία αποτελείται από ιδιαίτερα μενταγιόν και βραχιόλια που έχουν μία πιο ροκ ή και παιχνιδιάρικη διάθεση.

 

 

Το brand αυτό μας συστήνεται από την Θεσσαλονίκη κι έχει αέρα κοσμοπολίτικο. Οι δημιουργίες του εκπέμπουν ρομαντισμό και συνάμα δυναμισμό.

Η ιδέα ξεκίνησε από τον Ζαφείρη και τον Γιώργο, τα αδέρφια της οικογένειας Ζαφειριάδη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος από το 1983. Η φιλοδοξία τους ήταν να φτιάξουν ένα brand, το οποίο θα ακολουθούσε την παράδοση της οικογένειας στο πολυτελές κόσμημα, προτείνοντας όμως σχέδια περισσότερο προσιτά και μοντέρνα τα οποία επιμελούνται σε κάθε στάδιο της παραγωγής τους, από το σχέδιο έως της συσκευασία.

 

 

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του brand είναι η γεωμετρική μορφή της καρδιάς του λογοτύπου, η οποία βρίσκεται σε πολλά από τα κοσμήματα, είτε σαν κεντρικό στοιχείο, είτε σε κάποια λεπτομέρεια.

 

Δείτε περισσότερα σχέδια:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι επιλογές που δίνει η KOKORO στο χειροποίητο κόσμημα είναι πολλές και μπορούν να αποτελέσουν υπέροχα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμη και στον εαυτό μας!

KOKORO
Ανδρέα Παπανδρέου 64,
Κορδελιό, Θεσσαλονίκη
t: +30 2310 766 155
e: info@kokorojewellery.com
Facebook: @kokorojewellery
Instagram: @kokoro_jewellery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top