skip to Main Content

Made in Greece η νέα συλλογή του οίκου Parthenis: Στιλπνά βελούδα συνδυάζονται με αισθησιακά μεταξωτά σατέν

Τη νέα του συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα ’18/’19 παρουσιάζει ο οίκος Parthenis με δημιουργίες ονειρικές σαν να έχουν βγει από παραμύθι.

Η συλλογή διακρίνεται για τα urban σύνολα, που αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο σε ένα τοπίο άγριας φύσης, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να γίνει ένα με το φυσικό του περιβάλλον.

Στην συλλογή επικρατεί το αρρενωπό ψαροκόκαλο πάνω σε πλεκτό ζακάρ, λαμπερό βελούδο και δασύτριχη τσόχα για πανωφόρια. Εκθαμβωτικά πλεκτά σε bronze αποχρώσεις σου δίνουν την αίσθηση ιπποτικής πανοπλίας, παραπέμποντάς σε αυτομάτως σε άλλες εποχές. Ιδανικά για πιο άνετες και καθημερινές εμφανίσεις τα merino geelong πλεκτά.

Εύπλαστα cotton-modal jerseys, που αγκαλιάζουν το σώμα και στιλπνά βελούδα συνδυάζονται με αισθησιακά μεταξωτά σατέν, λεία tencel twill και γυαλιστερά rayon jersey. Ξεχωρίζει ο συνδυασμός βαμβακερής φανέλας και καμπαρτίνας που χαρακτιρίζονται για την πιο αρρενωπή πλευρά τους.

Οι χρωματικές επιλογές είναι που κάνουν τη διαφορά, αφού στην συλλογή βλέπουμε πλούσια χρώματα που κεντρίζουν αμέσως το ενδιαφέρον, όπως βαθύ μωβ, αποχρώσεις του κρασιού, του κάρβουνου, της μαύρης σοκολάτας, bronze, ανοικτό μπεζ, μπλε του μελανιού και παλ σομόν.

Στη νέα συλλογή δίνεται μεγάλη προσοχή στα υφάσματα, ενώ ιδιαίτερες είναι και οι υφές, άλλοτε λείες, γυαλιστερές και ευπροσάρμοστες και άλλοτε βελούδινες ή και πιο τραχείς υφασμάτινες, σε ξεχωριστά ενδύματα για τις γυναίκες, αλλά και με ξεχωριστή συλλογή για τους άντρες και τις καθημερινές ημερήσιες ή και βραδινές τους αποδράσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανακαλύψετε τη νέα συλλογή AW 18/19 του οίκου Parthenis εδώ.

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top