skip to Main Content

Made in Greece η NUTS ‘N NUTS & οι αδελφές Παυλίνη: Από το Λονδίνο στο οικογενειακό κτήμα για να καλλιεργήσουν ξηρούς καρπούς – Αγαπημένο μας το φιστίκι με λεμόνι & αλάτι Ιμαλαΐων

Αυτό το story έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί δείχνει πως όταν κάτι το θέλεις πολύ μπορείς και να το πραγματοποιήσεις. Τα όνειρα και οι στόχοι δεν έχουν όριο, εσύ είσαι αυτός που καθορίζεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Αυτό έκαναν και οι δύο αδερφές Μυρτώ και Σεμέλη Παυλίνη, που αποτελούν το παράδειγμα του νέου αίματος που βράζει, που κατεβάζει συνεχώς νέες ιδέες και ξέρει πως να αναβαθμίζει και να εκσυγχρονίζει μία οικογενειακή προσπάθεια.

Σπούδασαν σε μία από τις πιο δυνατές μητροπόλεις του χρήματος και του κόσμου, πολυπολιτισμική και πολυπρόσωπη, στο Λονδίνο. Η Μυρτώ, η μεγαλύτερη από τις δύο, σπούδασε Διεθνές Μanagement στο Κing’s College και η μικρότερη αδελφή της, η Σεμέλη, Μarketing and Communications στο Westminster. Ούτε ένα λεπτό όμως δεν σκέφτηκαν να χτίσουν το μέλλον τους σε μία ξένη πόλη. Αντίθετα επέστρεψαν στην Ελλάδα και μάλιστα αποφάσισαν να υπηρετήσουν τις οικογενειακές παραδόσεις και να συνεχίσουν μία ιστορία γενεών στους ξηρούς καρπούς.

Τα κορίτσια ίδρυσαν την NUTS ‘N NUTS μόλις τον Οκτώβριο του 2014 και προσφέρουν υψηλής ποιότητας ελληνικούς ξηρούς καρπούς. Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στην καλλιέργεια ξηρών καρπών, ακολούθησαν μία σύγχρονη επιχειρηματική προσέγγιση που επαναπροσδιορίζει την αισθητική των ελληνικών καρπών.

Η επιλογή των καρπών γίνεται από κτήματα οικογενειακής καλλιέργειας καθώς και σε συνεργασία με άλλους παραγωγούς με παρόμοιες καλλιέργειες οικογενειακού χαρακτήρα έπειτα από σχολαστική επιλογή. Ποιος να το έλεγε ότι υπάρχουν τέτοιες καλλιέργειες και στην Αττική και μάλιστα γύρω στα 30 χιλιόμετρα μακριά, όπως αυτές της οικογένειας των κοριτσιών.

Μετά από σχολαστική χειροδιαλογή επιλέγονται μόνο εξαιρετικής ποιότητας φιστίκια, με ανοιχτό άσπρο κέλυφος, με ζωντανό πράσινο χρώμα ψίχα και γλυκιά γεύση. H Ελλάδα εξάλλου είναι μέσα στις 10 χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή κελυφωτού φιστικιού παγκοσμίως. Τα ζεστά και ξηρά καλοκαίρια, προσφέρουν ένα ιδανικό κλίμα για την ανάπτυξη των ξηρών καρπών, δίνοντας στα προϊόντα της ΝUTS ‘N NUTS υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση.

Οι επεξεργασμένοι αλλά και οι ωμοί καρποί χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας για να διατηρήσουν την ποιότητα αλλά και τη γεύση τους. Προκαθαρίζονται με αέρα, κόσκινα ή χειροδιαλογή ώστε να απομακρυνθούν τυχόν ξένα σώματα. Στη συνέχεια συσκευάζονται άμεσα σε προστατευτική ατμόσφαιρα με άζωτο και αποθηκεύονται σε ψυγεία με ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για να διατηρούν την φυσική τους κατάσταση μέχρι να διατεθούν στον καταναλωτή.

Η γκάμα της ΝUTS ‘N NUTS αποτελείται από μία σειρά προϊόντων βραβευμένα από τα Βρετανικά Great Taste Awards. Αναφερόμαστε φυσικά σε PREMIUM ποιότητα. Με γήινο χρωματισμό στις συσκευασίες στη ΝUTS ‘N NUTS θα βρείτε φιστίκι ωμό, φιστίκι ψημένο και αλατισμένο και φιστίκι ψημένο σε φυσικό χυμό λεμόνι και αλατισμένο με αλάτι Ιμαλαΐων. Στο τελευταίο η πρωτότυπη χρήση του λεμονιού στο ψήσιμο κάνει το προϊόν 100% φυσικό, ενώ το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων δίνει μια διαφορετική γευστική νότα στο προϊόν σε σχέση με τα συνηθισμένα φιστίκια.

Εκτός από τα φιστίκια από την NUTS ‘N NUTS θα βρείτε και άλλα προϊόντα όπως μάυρη Κορινθιακή σταφίδα, nut mixes και αμύγδαλο ψημένο ανάλατο.

Βρείτε και δοκιμάστε τα NUTS ‘N NUTS σε επιλεγμένα σημεία σε όλο τον κόσμο.

NUTS ‘N NUTS
Βουρνόβα 6, Νέα Σμύρνη, 17121, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3254243
E-mail: info@nutsnnuts.com,
orders@nutsnnuts.com
www.nutsnnuts.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top