skip to Main Content

Made in Greece η SoccerHub: Κάνε online κράτηση γηπέδου & οργάνωσε τα καλύτερα τουρνουά ποδοσφαίρου με τους φίλους σου σε λίγα λεπτά

Mε το SoccerHub είναι σίγουρο ότι θα ξετρελαθούν οι άντρες που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τους αρέσει να παίζουν μπάλα, γιατί χρησιμοποιώντας αυτό το app μπορούν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους τηλέφωνο να πραγματοποιήσουν online κράτηση γηπέδων ποδοσφαίρου  5×5 έως και 11×11, να συγκρίνουν τιμές, να δημιουργήσουν την ομάδα τους και να έχουν το δικό τους προφίλ στο οποίο μπορούν να καταχωρούν το σκορ και άλλα δεδομένα.

Το SoccerHub όμως, δεν απευθύνεται μόνο στους φιλάθλους, αλλά και στους ιδιοκτήτες γηπέδων που επιθυμούν να αυξήσουν τις κρατήσεις τους. Μπορούν λοιπόν να γίνουν μέλη του SOCCERHUBusiness χωρίς κόστος εγγραφής και αυτομάτως αποκτούν ηλεκτρονικά τον έλεγχο της επιχείρησής τους, ενώ ταυτόχρονα διαφημίζονται. Παράλληλα, η ομάδα των δημιουργών του SoccerHub αναλαμβάνει τη διοργάνωση αθλητικών happenings για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για το well-being των πελατών και των εργαζομένων τους.

Το SoccerHub φιλοδοξεί να αλλάξει συνολικά την αθλητική εμπειρία εκσυγχρονίζοντάς την και εντάσσοντας σε αυτήν περισσότερες ομάδες ανθρώπων, όπως για παράδειγμα φιλοδοξεί να ενισχύσει το γυναικείο ποδοσφαίρο.

Η ιδέα για τη δημιουργία του SoccerHub είναι κάπως αστεία, αφού ο Στέφανος Πουλίδης, co-founder και CEO της SoccerHub, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο έβαλε ένα στοίχημα με τον αδελφό του γύρω από το εάν θα μπορούσε να φτιάξει μια startup που να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Από πείσμα, αλλά και λόγω επιχειρηματικού πνεύματος ο Στέφανος κέρδισε το στοίχημα και σήμερα έχει φτιάξει μία startup που πηγαίνει εξαιρετικά.

Ουσιαστικά η SoccerHub επιτρέπει στους ιδιοκτήτες γηπέδων να αυτοματοποιήσουν το σύστημα των κρατήσεων, χωρίς να είναι πλέον απαραίτητο το τηλέφωνο, που καταλαμβάνει και τον κύριο όγκο εργασίας τους. Ταυτόχρονα μπορούν να διαφημίζονται 24/7 μέσω της εφαρμογής.

Κατεβάστε το SoccerHub σε Android ή iOS εδώ. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις επίσημες σελίδες της εφαρμογής σε Facebook και Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top