skip to Main Content

Made in Greece τα μανικετόκουμπα Marble pour Homme: Η Ιωάννα & ο Γιάννης τα απογειώνουν με χρυσό, διαμάντια & μάρμαρο!

Ένας σχεδιαστής κοσμημάτων από χρυσό και διαμάντια και μία σχεδιάστρια κοσμημάτων από μάρμαρο. Ένας απίστευτος συνδυασμός τεχνογνωσίας και μοναδικών υλικών σε μία συνεργασία που κατέληξε στη δημιουργία των πιο classy μανικετόκουμπων για τον άνδρα.

Ο Γιάννης Σεργάκης ασχολείται από το 2004 με τη κατασκευή κοσμημάτων, χρησιμοποιώντας ως βασικά υλικά το χρυσό και τα διαμάντα. Στο ενεργητικό του έχει περισσότερες από 40 συλλογές, ενώ είναι γνωστός για τις μεγάλες συνεργασίες του με γνωστούς οίκους ανά τον κόσμο. Το δικό του ξεχωριστό και διεθνώς αναγνωρισμένο πλέον brand έγινε πραγματικότητα το 2014.

Η Ιωάννα Σουφλιά είναι σχεδιάστρια και δημιουργός κοσμημάτων από μάρμαρο. Τα κοσμήματά της είναι χειροποίητα και έχουν μία μοναδική αισθητική. Οι πρώτες της συλλογές έχουν εισπράξει θερμές κριτικές και έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις στο Λονδίνο. Όσο για το πώς ξεκίνησε; H Ιωάννα αφησε τις σπουδές της στη Νομική στη μέση για το Central Saint Martins του Λονδίνου και για το πραγματικό της όνειρο που είναι το κόσμημα. Έτσι το 2015 ιδρύει το brand της που φέρει το όνομά της.

Ο Γιάννης ήταν εκείνος που γοητευμένος από την αυστηρότητα και το δυναμισμό του μαρμάρου, πρότεινε στην Ιωάννα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μία κοινή συλλογή με μανικετόκουμπα. Οι δυο τους είχαν πρωτογνωριστεί το 2016 στο Παρίσι κι αμέσως ένιωσαν ότι μαζί μπορούν να δημιουργήσουν κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό. Εμπνεύστηκαν λοιπόν ο ένας από τις δημιουργίες του άλλου και η συλλογή Marble pour Homme έγινε σύντομα πραγματικότητα.

Η συλλογή Marble pour Homme αποτελείται από 6 σχέδια με μανικετόκουμπα, από χρυσό Κ9, λευκό μάρμαρο Θάσου και πράσινο μάρμαρο Τήνου. Γεωμετρία, κομψότητα και καθαρές γραμμές διακρίνουν τις δημιουργίες τους που συνδυάζουν με τον πιο περίτεχνο τρόπο τις χρυσές λεπτομέρειες και τα μικρά διαμάντια με την επιβλητικότητα και την αρχοντιά του μαρμάρου.

Το αποτέλεσμα είναι κοσμήματα-τέχνη με ξεχωριστές λεπτομέρειες που απογειώνουν το ανδρικό ντύσιμο.

Βρείτε περισσότερα για τον Γιάννη Σεργάκη και τη δουλειά του στην επίσημη ιστοσελίδα του και το Instagram.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα κοσμήματα Ioanna Souflia στην επίσημη ιστοσελίδα, το Facebook ή το Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top