skip to Main Content

Made in Greece η συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη: Χρώμα για πρώτη φορά σε υπερμεγέθη πανωφόρια, περίτεχνα βολάν & παντελόνια υψηλής αισθητικής

Η νέα συλλογή του επιτυχημένου Έλληνα σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη για το φθινόπωρο-χειμώνα 2019-2020 έφτασε και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Μοναδικά πανωφόρια σε φαρδιά γραμμή, περίτεχνα βολάν και παντελόνια που απέχουν από το σώμα είναι μερικά από τα κομμάτια που θα κλέψουν την καρδιά σας…

Και μπορεί ο γνωστός σχεδιαστής να μας έχει συνηθίσει στους ασπρόμαυρους τόνους, αυτή τη φορά κυριαρχούν τα έντονα χρώματα σε σχέδια υψηλής αισθητικής και μοναδικής ποιότητας, αξία αδιαπραγμάτευτη άλλωστε.

Η γυναίκα που οραματίστηκε και εμπνεύστηκε αυτή τη φορά ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ανεξάρτητη, ελεύθερη, δυναμική, με θηλυκότητα φρεσκάδα, νοσταλγική και με dress code που αναδεικνύει την προσωπική ωμή αλήθεια της. Είναι η γυναίκα που ξέρει ποια είναι, τι ζητά από τη ζωή της και δεν διστάζει να βγει μπροστά και να διεκδικήσει τα θέλω της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Details. #backstage #fashionshow #model #designer #stelioskoudounaris captured by Maria Markezi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

Ο Στέλιος Κουδουνάρης οραματίστηκε ένα νέο, πιο πολυτελές grunge look και επαναπροσδιορίζει τις σχεδιαστικές του αξίες με έντονη χρήση του χρώματος.

Για πρώτη φορά κάνει την ανατροπή και χρησιμοποιεί το μαύρο ως συμπληρωματικό στοιχείο και όχι ως πρωταγωνιστή. Τυρκουάζ, μπορντώ, χρυσό, πράσινο και βασιλικό μπλε είναι τα χρώματα που καθορίζουν τη νέα συλλογή του σχεδιαστή, όπου τα υπερμεγέθη πανωφόρια, πατρόν με αρχιτεκτονική αντιμετώπιση, περίτεχνα βολάν και παντελόνια που απέχουν από το σώμα παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Στην συλλογή ξεχωρίζουν επίσης τα αέρινα μεταλλικά φορέματα και οι εντυπωσιακές τριχρωμίες, που ξαφνιάζουν ευχάριστα, βρίσκοντας για ακόμα μια φορά τη θέση τους μέσα στη χειμερινή γκαρνταρόμπα. Μάλλινα καρώ,βαμβακερά βελούδα, οικολογικό δέρμα, ρευστά μάλλινα, μεταλλικά μεταξωτά κρεπ, ρίγες, κοτλέ και οικολογικό ponyskin είναι τα υλικά που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Κουδουνάρης δημιουργώντας μια πολυσχιδή ματιέρα χρωμάτων, υλικών και υφών.

Η νέα συλλογή του σχεδιαστή παρουσιάστηκε σε ένα φαντασμαγορικό fashion show στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η οποία για πρώτη φορά φιλοξένησε επίδειξη μόδας. Ο σχεδιαστής παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, τη νέα εξαιρετικού ύφους και αισθητικής συλλογή του για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019-2020με τίτλο “Smells Like Teen Spirit” και ξεκάθαρες αναφορές σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε ότι η ενέργεια μέσα μας ξεχειλίζει, ισοδύναμα με την ανατροπή και την προσέγγιση στα όρια.

Η ultra premium vodka CÎROC πιστή στα ραντεβού της με την μόδα, συνόδευσε την συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη με ξεχωριστά welcome και after show serves που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη βραδιά. Ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε στην χειμερινή συλλογή του 3 μοναδικά celebration outfits αφιερωμένα στην CÎROC που αποτύπωσαν το χαρακτηριστικό ζαφειρένιο μπλε χρώμα της CÎROC αναδεικνύοντας το ξεχωριστό στυλ και τη λάμψη που αντιπροσωπεύει!

O Στέλιος Κουδουνάρης απολαμβάνει vodka Ciroc

Εξαιρετικοί ατμοσφαιρικοί φωτισμοί, ένα υπέροχο σκηνικό το οποίο επιφύλασσε εκπλήξεις, η ζωντανή συνοδεία μουσικής από τον Μπομπ Κατσιώνη ο οποίος διασκεύασε το εμβληματικό τραγούδι των Νιρβάνα “smells like teen spirit” με τη συνοδεία εγχόρδων από τις String Trio by Violin Events and Music και η διαρκής κυκλική κίνηση των μοντέλων πάνω στη σκηνή με τα εξαιρετικά ρούχα του Στέλιου Κουδουνάρη,εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Ένα μεγάλο χειροκρότημα και ενθουσιασμός συνόδευσαν την υπόκλιση του Στέλιου Κουδουνάρη στο τέλος του σόου, επιβεβαιώνοντας τις πρωτοποριακές και εμπνευσμένες δημιουργίες του.

Στέλιος Κουδουνάρης και τα κορίτσια του My Style Rocks Φωτεινή Τράκα, Χριστίνα Παπαδέλη Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη

Στέλιος Κουδουνάρης, Μπέττυ Μαγγίρα

Στέλιος Κουδουναρής με μοντέλα της επίδειξης

Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαρίνα Βερνίκου, Ηλίας Κρασσάς

Κατερίνα Γκαγκάκη

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του σόου Ανδρέας Ιωαννίδης υπογράμμισε τη λιτή αρχιτεκτονική της αίθουσας μέσα στην οποία συνέθεσε ένα ξεχωριστό εικαστικό περιβάλλον και ο fashion director Άρης Γεωργιάδης ύμνησε τη γυναίκα του Στέλιου Κουδουνάρη, εκπρόσωπο της Γενιάς Χ η οποία έχει το βλέμμα στραμμένο στον ορίζοντα, στο μέλλον.

Πέτρος Κωστόπουλος, Μαριάννα Σμπώκου, Ρεγγίνα Κουρή

Μια γυναίκα που ακόμη και στις δύσκολες εποχές βρίσκει τον τρόπο να ξεχωρίζει με τις επιλογές της. Η επιτυχημένη παρουσίαση αυτού του πρωτότυπου εγχειρήματος οφείλει πολλά στην project manager Ελίζα Χρυσοπούλου.

Στην επίδειξη παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Έλλη Κοκκίνου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μύρωνας Στρατής, η Ευριδίκη, η Τώνια Σωτηροπούλου, η Ράνια Θρασκιά, η Νικολέττα Ράλλη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Στέλλα Καλλή, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, η Μπέττυ Μαγγίρα με το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Σίσσυ Φειδά, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Ηλίας Κρασσας και πλήθος δημοσιογράφων, καλλιτεχών και ανθρώπων απο τον κόσμο της Ελληνικής μόδας.

Τα παπούτσια της συλλογής επιμελήθηκε η εταιρεία Sante shoes ειδικά για τη συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη. Ο Φρέντυ Καλομπράτσος και η ομάδα του, ανέδειξε το έργο του σχεδιαστή ολοκληρώνοντας τις εμπνευσμένες δημιουργίες του με το ιδανικό μακιγιάζ.

Τα μαλλιά για τη συλλογή Fall Winter 2019-2020 – Smells Like Teen Spirit, επιμελήθηκε ο Νικόλας Βιλλιώτης και η ομάδα του οι οποίοι ολοκλήρωσαν το όραμα του Στέλιου Κουδουνάρη. Η Nails Academy by NYXI – NYXI ανέδειξε τα άκρα των μοντέλων με εντυπωσιακά μακρύα μπορντώ νύχια.

Τα καλσόν που ολοκλήρωσαν το λουκ ήταν της εταιρείας Calzedonia. Τα γραφιστικά για την παρουσίαση της συλλογής σχεδίασε και επιμελήθηκε ο Βαρνάβας Φιλίππου και όλες τις εκτυπώσεις εκτέλεσε με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας το IDEAS PRINT.

Καπεζάνου Στέλλα, Kασσανδρινός Αλέξανδρος

Μαζί μας, σε όλη την προετοιμασία ήταν και η Coffee Island, δίνοντας το κατάλληλο coffee boost στη δημιουργική ομάδα. Το crew της επίδειξης απόλαυσε κατά τη διάρκεια της ημέρας τον νέο limited edition καφέ Brazil Ametista από τη φάρμα της Coffee Island στη Βραζιλία!

Τζώρτζια Βαϊνά, Ραμόνα Βλαντή

Ο 17ος καφές του MICROFARM PROJECT Brazil Ametista με το μοναδικό του γευστικό προφίλ από καραμέλα, ξηρούς καρπούς και σοκολάτα, πρόσφερε μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης στην ομάδα προετοιμασίας, που είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί για τα ροφήματά του το ειδικό stand της Coffee Island στο backstage ή να παραγγείλει μέσα από το coffeeisland.gr!

Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας το Fresh patisserie προσέφερε γλυκά για τα 200 άτομα που εργάστηκαν πίσω από τη σκηνή για την παρουσίαση της συλλογής. Πολύτιμη ήταν η συμβολή των φοιτητών της σχολής μόδας Fashion Workshop για την προετοιμασία των μοντέλων.

Συντελεστές: Art Direction / Production: Andreas Ioannidis Fashion Direction: Aris Georgiadis Project Manager: Elisa Chrissopoulou Concept and Graphic Director: Varnavas Filippou Music: Bob Katsionis with String Trio by Violin Events and Music Makeup: Freddy Kalobratsos with Freddy Make Up Stage Hair: Nicolas Villiotis and Team Nails: Nails Academy by NYXI – NYXI Light Direction: Tasos Perdikouris PR Agency: Eleni Torou

Γεωργία Παντελέ, Ίρις Λεονταρίτη, Ρούλα Σταματοπούλου

Η φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από το Studio Panoulis.

Δείτε περισσότερα από τα κομμάτια της συλλογής του Στέλιου Κουδουνάρη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

About last night ..My little super woman moment 🦸🏼‍♀️ Thank you @stelioskoudounaris ❤️ #keepitred #lovethecape #fashion #lookoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓓𝓸𝓻𝓮𝓽𝓽𝓪 𝓟𝓪𝓹𝓪𝓭𝓲𝓶𝓲𝓽𝓻𝓲𝓸𝓾 (@doretta3123) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Minnie’s second look for #SteliosKoudounaris FW 2019-2020 runway show. @sknnieminnie @stelioskoudounaris #Minnie 💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff & Mary Clarke (@mothermodel) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#stelioskoudounaris fashion show!!!!with @nail_academy_athens ,@nailsgreece and @elinakonsta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Lampovitiadhi (@lampovitiadhi) στις

Όσο για την καλοκαιρινή του συλλογή για το 2019 είναι απλά αποθέωση! Τα κομμάτια είναι όλα ένα κι ένα, φτιαγμένα για να αναδείξουν τη θηλυκή πλευρά της γυναίκας, εκπέμποντας ταυτόχρονα ένα μοναδικό δυναμισμό. Η γυναίκα του Στέλιου Κουδουνάρη είναι κυρίαρχος του εαυτού της, αγαπά αυτό που είναι και δεν διστάζει να το βγάζει προς τα έξω.

Υπέροχες αέρινες δημιουργίες σε μακριά φορέματα ή εντυπωσιακά jumpsuites στα χρώματα της θάλασσας, της άμμου και του ήλιου κλέβουν τις βλέμματα.

Τα υφάσματα αγκαλιάζουν το σώμα, χωρίς να το «πνίγουν» και έρχονται για να αναδείξουν τις γραμμές της γυναικείας σιλουέτας με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#gold #dress #stelioskoudounaris #ss19 #asymmetric #beach #summer #friday #fridaymood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#myeyesonyou #newcollection #stelioskoudounaris #longdress #powder #editorial #fashion #style #ss19 #beach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#stelioskoudounaris #ss19 #jumpsuit #stripes #newcollection #editorial #greeksky #bythesea #beach #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I dream of rain I dream of gardens in the desert sand I wake in vain I dream of love as time runs through my hand I dream of fire those dreams are tied to a horse that will never tire and in the flames her shadows play in the shape of a man’s desire This desert rose each of her veils, a secret promise this desert flower no sweet perfume ever tortured me more than this And as she turns this way she moves in the logic of all my dreams this fire burns I realize that nothing’s as it seems I dream of rain I dream of gardens in the desert sand I wake in vain I dream of love as time runs through my hand I dream of rain I lift my gaze to empty skies above I close my eyes, this rare perfume is the sweet intoxication of her love Aman aman aman omry feek antia ma ghair antia ma ghair antia I dream of rain I dream of gardens in the desert sand I wake in vain I dream of love as time runs through my hand Sweet desert rose each of her veils, a secret promise this desert flower no sweet perfume ever tortured me more than this Sweet desert rose this memory of Eden haunts us all this desert flower, this rare perfume is the sweet intoxication of the fall Ya lili ah ya lee #sting #desertrose #desert #ss19 #newcollection #stelioskoudounaris #stelios #sunday #sundaymood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

Φυσικά δεν λείπουν και οι κλασικές, αλλά αγαπημένες δημιουργίες σε πιο αυστηρό ανδρόγυνο στυλ. Πιο φαρδιές γραμμές αναδεικνύουν τη μοναδική αισθητική του δημιουργού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy May #may1st #may #androgynous #stelioskoudounaris #fashion #ootd #beach #beachgirl #girlboss #style #firstofmay #happymay #internationalworkersday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Holy Thursday. #holy #holythursday #androgynous #stelioskoudounaris #greekeaster #beach #beachlife #girlboss #pinstripe #whitesuit #ss19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Holy Tuesday. Lensed by Thanassis Krikis, Styling Ilias Mihalolias & Haris Gotzamanidis, beauty Stellar. #stelioskoudounaris #newcollection #ss19 #spring #summer #stripes #fashion #style #beach #holy #holytuesday #tuesday #easter #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Spring Summer collection 2019 on board. Lensed by Thanassis Krikis, Styling Haris Gotzamanidis & Ilias Mihalolias, beauty Stellar. #stelioskoudounaris #newcollection #ss19 #spring #summer #fashion #style #beauty #hat #turban #underthesun #beach #cotton #skirt #cutout #ootd #friday #fridaymood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Deep Blue Sea. #myeyesonyou #blue #stelioskoudounaris #newcollection #jumpsuit #ss19 #sea #beach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#myeyesareonyou #beauty #stelioskoudounaris #newcollection #ss19 #editorial #dress #longdress #windy #beach #seaside #sunday #sundaymood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#shadesofblue #stelioskoudounaris #ss19 #myeyesonyou #sea #endlessblue #seaside #athens #fashion #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#myeyesonyou #golddress #gold #sea #seaside #stelioskoudounaris #ss19 #biascut #biascutdress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top