skip to Main Content

Made in Greece η theOliveSense: Αγνά σαπούνια & κρέμες σώματος αποκλειστικά από ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Μοναδική αίσθηση απαλότητας αφήνουν στο δέρμα μας τα σαπούνια theOliveSense, που οφείλεται στο πιο αγνό υλικό που αποτελεί τη βάση της δημιουργίας τους και δεν είναι άλλο από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, πατάει στην παράδοση και αξιοποιεί τα δώρα της ελληνικής γης για να μας χαρίσει μοναδικά προϊόντα για την περιποίησή μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We craft our products in small batches to ensure superior production quality and control.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη theOliveSense (@theolivesense) στις

Η theOliveSense ειδικεύεται στην παραγωγή 100% φυσικών, χειροποίητων προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας από ελαιόλαδο. Η σειρά προϊόντων αποτελείται από αρκετούς κωδικούς σε μπάρες σαπουνιού και υγρό σαπούνι, ακόμη και ενυδατικά έλαια, αλλά και κρέμες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

www.theolivesense.com the art of soap making #products #body #moisturising # oils #sunscreens #soap #treatments #bodyoil #organic #luxury #oliveoil #summer #holidays

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη theOliveSense (@theolivesense) στις

Με σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον, η εταιρεία χρησιμοποιεί φυσικές τεχνικές παραγωγής, δημιουργώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για ανθρώπους, αλλά και κατοικίδια ζώα, μόνο με φυσικά συστατικά, χωρίς χημικά ή άλλες πρόσθετες ουσίες. Το αγνό ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ο πρωταγωνιστής στην παραγωγική διαδικασία κι έχει χαρίσει το όνομά του στην εταιρεία.

Ένας συνδυασμός ελαίων, αιθέριων ελαίων και φυσικών βοτάνων από την ελληνική ύπαιθρο είναι η «χρυσή συνταγή» πίσω από κάθε προϊόν για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιούνται επιστημονικά δοκιμασμένες μέθοδοι παραγωγής για ένα όσο το δυνατό πιο φυσικό αποτέλεσμα.  Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι τα προϊόντα της theOliveSense παράγονται σε μικρές παρτίδες για να εξασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα και ο έλεγχος.

Τα σαπούνια είναι τα 100% χειροποίητα και παράγονται με τα καλύτερα φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το μείγμα πολύτιμων ελαίων κάνουν αυτά τα σαπούνια απίστευτα ενυδατικά. Τα προϊόντα  theOliveSense είναι απαλλαγμένα από parabens, SLS, προπυλενογλυκόλη, φθαλικά, NM, PCM και είναι ιδανικά τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο. Έτσι αφήνουν το δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο για αρκετές ώρες μετά τη χρήση.
Ιδανικά για ενήλικες, αλλά και για παιδιά τα σαπούνια και τα άλλα προϊόντα περιποίησης της  theOliveSense  χαρίζουν τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που όλοι αναζητούμε στα προϊόντα σώματος.

feature-row__image

 

 

Στην theOliveSense  όμως δεν θα νιώσεις μόνο ότι σε περιποιούνται εξωτερικά. Αντίθετα φροντίζουν να χαρίζουν στους πελάτες τους πόντους ως ένδειξη αφοσίωσης και αγάπης. Με μία εγγραφή στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα ή με likes στα social media, οι πελάτες συγκεντρώνουν πόντους και κερδίζουν εκπτώσεις. Δοκιμάστε το, είναι διασκεδαστικό!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

find more at www.theolivesense.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη theOliveSense (@theolivesense) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη theOliveSense (@theolivesense) στις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top