skip to Main Content

Made in Greece η Tsakiris Mallas: Δέρματα, Color Blocking & στυλάτα wedges sneakers στη νέα συλλογή για τον χειμώνα του 2019

Για τον φετινό χειμώνα 2018-2019 η Tsakiris Mallas έχει καταφθάσει με τις πιο in fashion προτάσεις στο υπόδημα τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα.

Λατρεύουμε τις γόβες της νέας συλλογής. Με λουράκι για να κρατάει σταθερό το πόδι μας ή χωρίς και με ποικιλία χρωμάτων είναι σίγουρο ότι θα βρούμε εκείνο το ζευγάριπου μας εκφράζει καλύτερα.

Δέρμα, καστόρ, αλλά και η υφή του δέρματος του φιδιού, σε ψηλοτάκουνες ή πιο χαμηλές γόβες και σε διάφορα χρώματα από το κλασικό μαύρο, έως το nude, το γκρι, το μπλε, το μπορντό και το λευκό. Εκεινό όμως που πάντα κάνει αίσθηση και αναδεικνύει τη πιο θηλυκή πλευρά της γυναίκας είναι το φλογερό κόκκινο.

Κεφάλαιο μποτάκι. Θέλεις με ψηλό τακούνι, θέλεις με χαμηλό των 5 πόντων, θέλει αρβυλάκι για πιο casual εμφανίσεις, θέλεις μποτάκι αστράγαλου ή πιο ψηλό μέχρι το ύψος της γάμπας; Ό,τι κι αν αναζητάς η Tsakiris Mallas το διαθέτει για εσένα. Περιττό δε, να σχολιάσουμε την ποικιλία στα σχέδια και στα χρώματα… Θέλουμε όμως να σταθούμε σε κάποια ζευγάρια που μας έκαναν πραγματικά εντύπωση και δεν είναι άλλα από εκείνα που υπηρετούν πιστά την φετινή τάση του χειμώνα του Color Blocking.

 

Τα sneakers είναι ο κρυφός πόθος κάθε γυναίκας, γιατί κακά τα ψέματα, όλες θα προτιμούσαμε αν μας το επέτρεπε η δουλειά μας να κυκλοφορούμε με ένα ζευγάρι άνετα sneakers, που δεν μας καταπιέζει, δεν μας κουράζει και μας κάνει να νιώθουμε σαν να μη φοράμε τίποτα. Η Tsakiris Mallas έρχεται να καλύψει κι αυτή μας την επιθυμία με πολλά σχέδια για να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο. Με εντυπωσιακές και κομψές λεπτομέρειες, όπως τρουκς, animal prints, μεταλλικές λεπτομέρειες, με ίσιο πάτο ή και… ψηλό όταν πλέον μιλάμε για τα wedges sneakers, τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις ακόμη και με ένα βραδινό αλλά λίγο πιο ροκ ντύσιμο.

 

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Σχεδόν όλες οι προτάσεις της Tsakiris Mallas βγαίνουν και σε 41 νούμερο, καλύπτοντας και τις ανάγκες των γυναικών που ταλαιπωρούνται να βρουν παπούτσια σε μεγαλύτερα νούμερα.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εταιρείας είναι οι μπότες που δημιούργησε αποκλειστικά για την μεγαλύτερη βασίλισσα της pop, της Queen B. H Beyonce στο πλαίσιο της περιοδείας της On The Run II, εμφανίστηκε φορώντας την μοναδική κρυστάλλινη δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Vrettos Vrettakos official που ήταν διακοσμημένη με 500 χιλιάδες πέτρες Swarovski και την συνδύασε με custom made μπότες Tsakiris Mallas for Vrettos Vrettakos.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Repost @benrealvsworld with @get_repost ・・・ Monday starts with Queen B ✨#OTRII tour @beyonce in @vrettosvrettakos_ and couture crystal #TsakirisMallas boots! #shoes #beyonce #fashion #vrettosvrettakos #swarowski #shoestagram #beyoncé #fashiongram #shoeaddict #shoelover #beyoncé #ootd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsakiris Mallas (@tsakirismallas) στις

Η ιστορία της εταιρείας

Η TSAKIRIS MALLAS είναι η εταιρεία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη state-of-art μόδα που προτείνει στη σύγχρονη γυναίκα. Η ιστορία της ξεκίνησε να διαγράφεται το 1969 κι από τότε ακολουθεί μία επιτυχημένη πορεία.

Είναι ταυτισμένη με τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές, ενώ αποτελεί must fashion item για όσους λατρεύουν να φορούν παπούτσια εξαιρετικής ποιότητας και καλής τιμής.

Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που το συγκεκριμένο brand προσεγγίζει το γυναικείο φύλλο και τη σχέση του μαζί του. Για το brand, όπως αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπό του, τα υποδήματα δεν είναι απλά ένα χρηστικό προϊόν υψηλής αισθητικής. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Αποτελεί τη βάση ενός ερωτικού διαλόγου της γυναίκας με το σώμα της. Ενός διαλόγου μοναδικού όπου η αίσθηση που αντλείται από το υπόδημα έχει κυρίαρχη σημασία και καθορίζει κατά πολύ την αυτοεικόνα της. Έτσι τα υλικά κατασκευής παύουν να αποτελούν απλά στοιχεία σύνθεσης αλλά αντιμετωπίζονται ως σημεία επικοινωνίας με την γυναικεία ψυχοσύνθεση και ως τέτοια επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια.

Η Tsakiris Mallas φροντίζει πάντοτε μέσα από τις σειρές που μας παρουσιάζει να εκφράζεται ο δυναμισμός, το πάθος, ο αισθησιακός ρομαντισμός της γυναίκας. Με τις πάντα σχεδιαστικά up-to-date προτάσεις της καλύπτει το ευαίσθητο αλλά και συνάμα απαιτητικό νεανικό κοινό της, που αποζητά διαρκώς την έκφρασή του μέσα από τις στυλιστικές του επιλογές.

Εκτός από τα παπούτσια η εταιρεία διαθέτει και τάντες, αξεσουάρ, όπως γάντια, ζώνες, κασκόλ, αλλά και μία ειδική νυφική σειρά παπουτσιών. Παράλληλα, η εταιρεία δημιουργεί άλλα δυο brands: τα «Exe» και τα «Seven» που καταλαμβάνουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς, κατακτώντας το νεανικό κοινό που προτιμάει τις πρωτοποριακά τάσεις στη μόδα. Τα «Exe» διαθέτουν πλέον και τα δικά τους καταστήματα, που φθάνουν ήδη τα τέσσερα.

Με το δίκτυο διανομής να αριθμεί περισσότερα από 40 καταστήματα -σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική – η εταιρεία Tsakiris Mallas καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Η επέκταση μέσω franchise δίνει τη δυνατότητα στους νέους συνεργάτες να μοιραστούν τη δύναμη του ονόματος Tsakiris Mallas ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει την εμπορική αξία της εταιρείας, καθιστώντας την ισχυρή και ανταγωνιστική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Snake print boots: a wardrobe investment piece. Available in stores and online #TsakirisMallas #shoes #fashion #fashiongram #fashionista #fw1819 #style #shoelover #animalprint #snakeprint #trend #fashionable #boots #shoeaddict

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsakiris Mallas (@tsakirismallas) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

How to grab their attention? With this pair of ankle boots full of rock chic attitude! #TsakirisMallas #TMfw1819 #shoes #fashion #fashionable #shoesaddict #shoelover #shoestagram #boots #fw1819 #style #instastyle #ootd #fashionista #fashionlover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsakiris Mallas (@tsakirismallas) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Fall Winter 18/19 men’s campaign – A collection of contemporary shoe styles! #TsakirisMallas #shoes #menshoes #mensshoes #menstyle #mensstyle #mensfashion #fashion #fw1819

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsakiris Mallas (@tsakirismallas) στις

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top