skip to Main Content

Made in Greece οι τσάντες Callista: Ελένη Αγιοστρατίτη & Σύλια Κωνσταντινίδου βάζουν φαντασία & φτιάχνουν διαχρονικές δημιουργίες – Η νέα συλλογή του χειμώνα

Για την Callista Crafts έχουμε ξαναγράψει στο MadeinGreece.news. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας brands γιατί αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που αναζητά μία γυναίκα από την τσάντα της και της το παρέχει απλόχερα. Και πώς να μην ξέρει τι ζητά μία γυναίκα, αφού είναι φτιαγμένο από γυναίκες για γυναίκες.

Αυτό που μας αρέσει πιο πολύ στην Callista Crafts  είναι ότι δίνει επιλογές. Έχει μία μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και υφές, καλύπτοντας τις ανάγκες και τα γούστα κάθε γυναίκας. Πάντα όμως μένει πιστή στις αρχικές και βασικές της αρχές, ποιότητα, χειροποίητες ραφές, μικρό βάρος.

Το όνομα Callista Crafts προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «Κάλλος». Με έμφαση στη λεπτομέρεια και στην ομορφιά του φυσικού υλικού, τα μοναδικά σχέδια από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα της Callista Crafts με τις χαρακτηριστικές χειροποίητες ραφές, συνδυάζουν την απλότητα και την κομψότητα που χαρακτηρίζει το brand.

Το brand Callista Crafts ιδρύθηκε το 2013 από την Ελένη Αγιοστρατίτη και την Σύλια Κωνσταντινίδου. Όραμά τους ήταν και παραμένει το να δημιουργήσεουν τσάντες που θα ανταποκρίνονται, πρακτικά και αισθητικά, στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Τα σχέδιά τους αντλούν την έμπνευσή τους από τη θηλυκότητα, την απλότητα και το φυσικό περιβάλλον. Η επιλογή από φίνα δέρματα και υλικά γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή αποκλειστικά από τις ίδιες.

Οι τσάντες με την υπογραφή του brand διαθέτουν χειροποίητο φινίρισμα στις ραφές και είναι ιδιαίτερα ελαφριές.

Στη νέα συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018 επικρατεί το κλασικό κι αγαπημένο μαύρο, που αποτελεί πάντα μία safe επιλογή, οι αποχρώσεις του καφέ – με αυτήν της καραμέλας να έχει κλέψει τις εντυπώσεις μας – το μπλε επίσης αγαπημένο χρώμα, αλλά και το αισθησιακό μπορντό, που είναι τάση και κάνει μακράν τη διαφορά.

Κλασικά κομμάτια, αποτελούν διαχρονικές επιλογές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες και θα απογειώσουν το καθημερινό σας στυλ. Είναι ευκολοσυνδύαστες, κατασκευασμένες από εξαιρετικά δέρματα και  διακοσμημένες με χειροποίητα ραμμένα στοιχεία.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει σημαντική παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κύριες αγορές του εξωτερικού.

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια και τα δέρματα από την συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018 – η οποία είναι διαθέσιμη και για online αγορές – στο επίσημο site του brand.

Βρείτε την συλλογή και στο Facebook ή και στο Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top