skip to Main Content

Made in Greece τα γυναικεία πλεκτά AGGÉL: Τα key items του στυλ για τον φετινό χειμώνα με παράδοση από το 1975

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και τα πρώτα κρύα έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Καιρός για να ανανεώσουμε και τα χειμερινά μας και να γεμίσουμε τις ντουλάπες μας με νέα κομμάτια, που θα αναπτερώσουν το στυλ και τη διάθεσή μας. Πάντα στα must κομμάτια του χειμώνα είναι και τα πλεκτά, γιατί μας ζεσταίνουν και ταιριάζουν με όλα, jean, κολάν και φούστες.

Η AGGÉL είναι το made in Greece must have brand που εξειδικεύεται στα πλεκτά. Ιδρύθηκε το 2002 και ασχολείται με την σχεδίαση και την κατασκευή πλεκτών για γυναίκες, συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση που χρονολογείται από το 1975.

Για τη δημιουργία κάθε συλλογής χρησιμοποιείται ο πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός κατασκευής. Τα ρούχα διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και την ποικιλία των σχεδίων που καλύπτουν όλα τα γούστα και φυσικά όλες τις ανάγκες.

Μοντέρνα σχέδια με άψογη αισθητική προσφέρουν άνεση και ζεστασιά. Στη νέα συλλογή για το φθινόπωρο-χειμώνα ’18-’19 θα βρείτε πλεκτές ζακέτες, παλτά, μπλούζες σε απίθανα σχέδια, λεοπάρ χρωματισμούς, γκρι, καφέ τόνους και κλασικό μαύρο.

Βρείτε τον κατάλογο με τα νέα κομμάτια στο επίσημο site της εταιρείας, στο facebook και το instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top