skip to Main Content

Made in Greece τα It’s a shirt: Η Χριστίνα Χριστοδούλου φτιάχνει τα απόλυτα unisex πουκάμισα με στυλ διαχρονικό

Απλότητα, διαχρονικότητα, ποιότητα. Είναι τα τρία στοιχεία που αποτελούν την ταυτότητα των It’s a shirt. Η αλήθεια είναι ότι όσα πουκάμισα κι αν έχεις στην ντουλάπα σου πάντα θα χρειάζεσαι ακόμη ένα, αλλά όχι ένα οποιοδήποτε πουκάμισο. Κάποιο που να μπορεί να φορεθεί ξανά ξανά, ακόμη και την επόμενη σεζόν, κάποιο που να είναι ευκολοσυνδύαστο χωρίς να σε ταλαιπωρεί να βρεις τα υπόλοιπα κομμάτια που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου, αλλά και κάποιο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα με ύφανσή του και την εφαρμογή του.

Αυτές τις ανάκες καλύπτουν τα πουκάμισα που δημιουργεί η Χριστίνα Χριστοδούλου, που βρίσκεται πίσω από το 100% ελληνικό brand It’s a shirt. 100% made in Greece ιδέα, 100% ελληνική εκτέλεση και κατασκευή. Το brand It’s a shirt γεννήθηκε πρίν από 2 χρόνια περίπου με ηθικές αξίες και αστείρευτη διάθεση.

Οι σπουδές της Χριστίνας στην Ανώτατη Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, αλλά και το μεταπτυχιακό της στη Σουηδία πάνω σε textiles ήταν καθοριστικές για τον τελικό χαρακτήρα του It’s a shirt. Τα πουκάμισα που σχεδιάζει η Χριστίνα έχουν ένα μοναδικό τρόπο να είναι unisex και σε limited παραγωγή. Βγαίνουν λίγα κομμάτια και καλά κι αυτό είναι μία συνειδητή απόφαση, καθώς η Χριστίνα πιστεύει ότι κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του και κάθε βήμα πρέπει να είναι αργό και σταθερό.

Αν την ρωτήσεις πως φαντάζεται το μέλλον του brand θα σου πει πολύ πιο ώριμο σχεδιαστικά και παραγωγικά και παράλληλα να έχει ένα δικό του χώρο και να κάνει και custom orders πάνω σε υπάρχοντα σχέδια με τις ήδη διαθέσιμες πρώτες ύλες του.

Η Χριστίνα δίνει μεγάλη προσοχή στην ποιότητα και στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί. Όλα τα υφάσματα είναι κυρίως ελληνικά, δεν είναι δέρμα ή επεξεργασμένα συνθετικά με τοξικά και δεν φτιάχνεται με καταστροφικές βαφές για το περιβάλλον.

Τα σχέδια είναι πολλά, αλλά η δύναμη του brand έγκειται στην απλότητά τους.

Πάρτε μία γεύση…

Βρείτε τα  It’s a shirt στο itsashirt.tictail.com, αλλά και στο facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top