skip to Main Content

Made in Greece τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη: Οικογενειακή παράδοση από το 1950 – Καινοτόμα προϊόντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες για τις πιο γλυκές μας στιγμές!

Μία γλυκιά ιστορία γεύσης άρχισε να γράφεται το 1950 σε ένα εργοστάσιο στην περιοχή του Πειραιά, τότε που η οικογένεια Χατζηγιαννάκη ξεκίνησε να παράγει κουφέτα. Με «καπετάνιο» τον Νικόλαο Χατζηγιαννάκη, η εταιρεία είχε στόχο να μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα.

Σήμερα, εξακολουθεί να διατηρεί τον οικογενειακό της χαρακτήρα και τον ίδιο στόχο, έχοντας όμως προσαρμοστεί πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής, κερδίζοντας έτσι επάξια μια ιδιαίτερη θέση στην ελληνική αγορά και διεκδικώντας με αξιώσεις τη θέση της στις αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής.

Η βασική αρχή στην οποία είναι προσηλωμένη είναι η ποιότητα, εντοπισμένη στις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, από πιστοποιημένους παραγωγούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, ικανές να ανταποκριθούν στις υψηλότερες γαστριμαργικές απαιτήσεις.

Τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη είναι κορυφαίας ποιότητας και ξεχωρίζουν για την αναλλοίωτη λευκότητά τους, τη λεία τους επιφάνεια, τη λεπτή επικάλυψη ζάχαρης, το ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο, την πραγματικη σοκολάτα χωρίς πρόσθετα φυτικά λιπαρά, την αυστηρή πολιτική στην επιλογή μη επιβλαβών πρώτων υλών, φυσικών χρωμάτων και αρωμάτων και τη διατηρισιμότητά τους από 12 έως 24 μήνες χωρίς αλλοιώσεις.

Τα βότσαλα είναι η πιο καινοτόμα σειρά προϊόντων της εταιρείας και υπόσχονται να σας ταξιδέψουν με τη γεύση τους!

Η πρωτότυπη εξωτερική τους εμφάνιση θυμίζει πραγματικά βότσαλα, ενώ μέσα της κρύβει πυρήνες από ολόκληρα σιροπιαστά φρούτα ή ξηρούς καρπούς βουτηγμένους σε λαχταριστή σοκολάτα!

Η ισορροπημένη γεύση τους σε συνδυασμό με την μοναδική τους όψη τα έχουν αναδείξει ως μία εξαιρετική επιλογή για κέρασμα, διακόσμηση ή ακόμα και ως συμπλήρωμα των κουφέτων στην μπομπονιέρα.

Εμπνευσμένα από τα ελληνικά νησιά, στα οποία οφείλουν τα ονόματά τους, τα βότσαλα συνδυάζουν τις ελληνικές γεύσεις που όλοι αγαπάμε και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη.

Τζίντζερ με σοκολάτα, καρυδόψιχα με σοκολάτα γάλακτος, ολόκληρη σιροπιαστή φράουλα με σοκολάτα γάλακτος, σιροπιαστό πορτοκάλι με σοκολάτα, ολόκληρο σιροπιαστό κουμ κουάτ με σοκολάτα είναι μερικοί μόνο από τους μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς που έχει να μας προτείνει η Χατζηγιαννάκης μέσα από την εκλεκτή αυτή σειρά κουφέτων.

Μπορείτε να βρείτε τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη σε διάφορα σημεία πώλησης, τα οποία αναφέρονται στο επίσημο site της εταιρείας ή επικοινωνήστε με την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη στο 210 4202962. Βρείτε την και στο facebook ή το instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top