skip to Main Content

Made in Greece τα Madame Shoushou & η Ελίνα Κορδαλή: Ρομαντικές, ονειρικές & παιχνιδιάρικες δημιουργίες βγαλμένες σαν από παραμύθι

Ένα κομψό, ανάλφρο, ρομαντικό φόρεμα μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε μας εμφάνιση και είναι ένα κομμάτι που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην ντουλάπα της. Αυτό κι ακόμα περισσότερα τέτοια κομμάτια σχεδιάζει και μας παρουσιάσει η Ελίνα Κορδαλή, η σχεδιάστρια πίσω από το ελληνικότατο brand Madame Shoushou. 

Η Έλινα είχε πάντα την ανάγκη για δημιουργία και από μικρή ήξερε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μόδα. Έτσι σπουδασε σχέδιο μόδας στο Ινστιτούτο Marangoni στο Μιλάνο. Το ενδιαφέρον της για την επιρροή της μόδας στην τέχνη και στο σύγχρονο πολιτισμό την οδήγησαν στη Βαρκελώνη, όπου συνέχισε τις σπουδές της στο styling στο Πανεπιστήμιο IED. Κάπως έτσι οδηγήθηκε στη δημιουργία του δικού της brand που πήρε σάρκα και οστά το 2011 και σήμερα η Ελίνα συνεχίζει να δημιουργεί με την ίδια αγάπη και ενθουσιασμό μοναδικά κομμάτια.

Τι ήταν αυτό όμως που την έκανε να δώσει ένα τόσο ευφάνταστο όνομα στο brand της; Μία γλυκιά ανάμνηση από τη γιαγιά της να την φωνάζει μαζί με τις φιλές της από τότε που ήταν μικρή «σουσουράδα» κι έτσι προέκυψε και το όνομα. Όσο για την έμπνευση για τις δημιουργίες, η Madame Shou Shou εμπνέεται από τη φύση, τα ταξίδια και γενικά οτιδήποτε είναι ικανό να δημιουργήσει όμορφες εικόνες στο μυαλό της.

Τα ρούχα Madame Shou Shou απευθύνονται σε κοπέλες αισιόδοξες που αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Τα κομμάτια διακρίνονται για την απλότητά τους και το ρομαντικό ύφος που αποπνέουν. Η Ελίνα επιλέγει υφάσματα μαλακά, βαμβακερά υφάσματα, με υφή ελαφριά και αέρινη.

Συνδυάζοντας την κομψότητα του σχεδιασμού με τα ανάλαφρα και ρομαντικά υφάσματα, η εταιρεία δημιουργεί όχι μόνο ιδιαίτερα καθημερινά κομμάτια και μαγιό, αλλά και νυφικά και tailor made φορέματα για τη γυναίκα που εξακολουθεί να αισθάνεται κορίτσι. Η Madame Shoushou είναι μία γυναίκα που ζεί τη ζωή της με πάθος, αυθορμητισμό και ρομαντισμό. Αγαπά να περπάτα στην άμμο ξυπόλητη, να ακούει μουσική δυνατά, να απολαμβάνει το καλοκαιρινό αεράκι. Κάθε συλλογή της Madame Shoushou εμπνέεται από την ίδια τη ζωή και τη μαγεία της κάθε στιγμής. Σήμα κατατεθέν του brand είναι οι φιόγκοι!

Στη νέα συλλογή φθινόπωρο – χειμώνας ’18-’19 θα βρούμε μοναδικά κομμάτια σε διάφορους χρωματισμούς με κυρίαρχο το γκρι, το μπορντό, το εκρού και άλλα χρώματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε τα σχέδια στο madameshoushou.com και σε επιλεγμένα καταστήματα. Ακολουθήστε το brand στο facebook και το instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top