skip to Main Content

Made in Greece τα προϊόντα Μώλυ: Τσάι βιολογικών βοτάνων με συνταγή από τον Όμηρο

Ο Χριστόδουλος Βηλαράς είναι ένας περαστής της φύσης. Ο Μάνος Μανώλης είναι βοτανολόγος γιατρός. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την Μώλυ, μία εταιρεία παραγωγής βιολογικών, χειροποίητων βοτάνων και τσαγιών με συνδυασμούς βοτάνων, αγνών και απολαυστικών.

Αυτό ήταν το μεράκι τους και κατάφεραν και το εξέλιξαν σε κάτι που πραγματικά αγαπούν και είναι αφοσιωμένοι σε αυτό. Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους. Η ενασχόλησή τους με τη Μώλυ δεν ήταν λύση ανάγκης, αλλά βαθιά συνειδητή επιλογή που προέκυψε μέσα από τη φλόγα που υπήρχε μέσα τους για τα αγνά προϊόντα που μας προσφέρει η ίδια η φύση και από την ανάγκη τους για την καθιέρωση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Με έμπνευση από τον Όμηρο και την Οδύσσεια και το μυθικό βότανοπου έδωσε ο Ερμής στον Οδυσσέα για να ξεφύγει από τα μάγια της Κίρκης και να επιστρέψει στην Ιθάκη. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι δημιουργοί στο επίσημο site της εταιρείας τους:  «Το όνομα μας το διαλέξαμε γιατί πιστεύουμε στην απελευθέρωση από κάθε δεσμό. Ο μύθος είναι επίκαιρος. Πιστεύουμε στην απελευθέρωση από τις σύγχρονες Κίρκες.»

 

Σήμερα η Μώλυ μας παρουσιάζει 7 συσκευασίες με εξαιρετικά ελληνικά βότανα: τσάι του βουνού, ρίγανη, χαρούπι, λουΐζα, δεντρολίβανο, θυμάρι, μελισσόχορτο και 9 συσκευασίες τσαγιού με βιολογικά βότανα σε συνταγές που δημιούργησε έπειτα από αρκετή μελέτη και πειραματισμούς ο βοτανολόγος γιατρός Μάνος.

 

Το αφέψημα Harmony αποτελεί συνδυασμό αγνών, ευωδιαστών βοτάνων για την χαλάρωση του οργανισμού και την ανακούφιση από την καθημερινή πίεση του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Το αφέψημα Silhouette αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για να κρατήσετε τη σιλουέτα σας ελκυστική.

Το αφέψημα Digestion αποτελεί συνδυασμό αγνών, ευστόμαχων βοτάνων για πριν ή μετά το γεύμα. Αποτελείται από βότανα γνωστά για την παραδοσιακή τους ευεργετική δράση στο γαστρεντερολογικό σύστημα.

 

Το Energy αποτελεί συνδυασμό αγνών, τονωτικών βοτάνων, ευεργετικών για την πνευματική και σωματική ενέργεια.

Το Defence αποτελεί συνδυασμό αγνών, αντιοξειδωτικών βοτάνων για να έχεις το δικό σου φύλακα άγγελο για την ενίσχυση του οργανισμού σου.

 

Το Love περιέχει τον ιδανικό συνδυασμό αγνών, τονωτικών βοτάνων για να βοηθήσουν την αγάπη και τον έρωτα να αποδώσουν καρπούς.

Το Nightcup έχει εκείνο τον συνδυασμό αγνών, χαλαρωτικών βοτάνων που θα σας στείλουν ταξίδι στην αγκαλιά του Μορφέα.

Το Detox είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωσητου του σώματος και της ψυχής.

 

Τέλος, στο MΩLYvariety περιέχονται τα οκτώ διαφορετικά μείγματα.

Όλα είναι ένα κι ένα κι έρχονται για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες του οργανισμού μας.

 

Βρείτε τα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης εδώ.

Μώλυ / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top