skip to Main Content

Μade in Greece τα τσαντάκια Hermione: Στα πιο πρωτότυπα σχέδια που έχεις συναντήσει ποτέ θα δώσουν στυλ στις εμφανίσεις σου στην παραλία ή την πόλη

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να έχει έρθει όμως ο καιρός είναι ακόμη καλοκαιρινός και για όλους μας το καλοκαίρι και οι αναμνήσεις του δεν έχουν φύγει ακόμη. Όπως δεν έχει περάσει ακόμη και η καλοκαιρινή διάθεση και αίσθηση που θέλουμε να νιώθουμε όταν κρατάμε τσάντες που απογειώνουν το στυλ μας.

Τέτοιες άκρως stylish και κομψές τσάντες είναι και οι Hermione, που αποτελούν τον ορισμό της κομψότητας και της υψηλής αισθητικής. Διακρίνονται για τον κοσμοπολίτικο αέρα τους και μπορούν να κρατηθούν από όλες τις γυναίκες όλες τις ώρες της ημέρας. Η φιλοσοφία της μάρκας είναι κάθε τσαντάκι που δημιουργεί να βγάζει τον Μεσογειακό κοσμοπολίτικο χαρακτήρα μέσα από απλές εικόνες και συνήθειες της καθημερινότητας κι αυτός ο χαρακτήρας να διαδοθεί σε όσο το δυνατό περισσότερα μέρη στον κόσμο.

Οι μοναδικές Hermione bags υπόσχονται να παγιδεύσουν εκείνη τη μοναδική ταξιδιάρικη και κοσμοπολίτικη αίσθηση που ένιωσες κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού σου ταξιδιού. Και το καλύτερο; Αυτές οι τσάντες δεν προορίζονται μόνο για εμφανίσεις στην παραλία, αλλά ακόμη και στην πόλη!

Οι τσάντες “Hermione” είναι διακοσμημένες με ψηφιακά τυπωμένες εικόνες σε υψηλή ανάλυση πρώτη φορά σε 100% βαμβακερό καμβά. Όλες οι συνθέσεις και τα σχέδια είναι επιμελώς διαλεγμένα, ώστε να αποτυπώνουν τη χάρη του easy living στη Μεσόγειο και τους Τροπικούς.

Το όνομα HERMIONE έχει χρησιμοποιηθεί στη μυθολογία και τη λογοτεχνία για γυναίκες που συνδύαζαν το κάλος με την ιδιαίτερη προσωπικότητα. Kόρη της Ωραίας Ελένης για τον Όμηρο, Βασίλισσα της Σικελίας για τον Σαίξπηρ, αλλά και μια μοναδική Μάγισσα για τη J.K. Rowling.

Οι τσάντες Hermione κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια που έχει επιμεληθεί η σχεδιάστρια Κατερίνα Ρούσσου και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Αθήνα. Θα τις βρείτε σε boutique σε όλη την Ελλάδα, στα πολυκαταστήματα Attica, στο Acropolis Pop Up Store, καθώς και στο e-shop της εταιρείας. To brand ιδρύθηκε το 2015 από τον Γιώργο Χατζηζαχαρίου, ιδιοκτήτη του Lovegreece, και τους Γρηγόρη και Κωνσταντίνο Σαμαρά, ιδιοκτήτες της Sea You Soon.

Δείτε τις δημιουργίες Hermione στο site του brand, στο facebook και το instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top