skip to Main Content

Made in Greece τα Character Jewels In Art: H Μαριάννα Γραμματικού & o Βαγγέλης Μιχαηλίδης φτιάχνουν κοσμήματα με στυλ &… χαρακτήρα

Το κόσμημα είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας και δεν είναι τύχαιο, αφού ένα εντυπωσιακό κόσμημα μπορεί με μεγάλη ευκολία να συγκεντρώσει τα βλέμματα και να απογειώσει ένα κατά τ’ άλλα απλό look. Τα Character Jewels In Art διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους και την κομψότητα που προσδίδουν σε κάθε γυναίκα που τα φοράει κι αν θέλετε να νιώθετε κι εσείς μοναδική σας προτείνουμε να ανακαλύψετε αυτό το brand που εμάς μας έχει ενθουσιάσει.

Το χειροποίητο κόσμημα απαιτεί κόπο και αφοσίωση, αλλά είναι μεγάλη πρόκληση να δίνεις μορφή στις σκέψεις και τα συναισθήματα σου μέσα από κάτι τόσο κυριολεκτικά “φορεμένο” όπως το κόσμημα. Σε αυτήν την πρόκληση απάντησαν θετικά η Μαριάννα Γραμματικού και ο Βαγγέλης Μιχαηλίδης, δημιουργώντας το brand Character Jewels In Art κι ευτυχώς για όλες εμάς που με το που είδαμε τα κοσμήματά τους τα λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.

Όραμα, έμπνευση και χιούμορ είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας των Character Jewels In Art.

Τα Character Jewels In Art προορίζονται για γυναίκες με έντονη προσωπικότητα που ξέρουν τι ζητάνε και τι σημαίνει στυλ. Μοναδικά σχέδια σε χρυσό ή ασήμι με πρωτότυπα κοψίματα, τα κοσμήματα Character φτιάχνονται στο χέρι με υλικά υψηλής ποιότητας.

Το εργαστήρι κοσμημάτων CHARACTER jewels in art ιδρύθηκε το 2001 στη Θεσσαλονiκη από την Μαριάννα Γραμματικού & τον Βαγγέλη Μιχαηλίδη. Συμμετέχουν σε διάφορες εκθέσεις εμπορικές ή μη και οι συλλογές τους φιλοξενούνται σε επιλεγμένους χώρους σε όλο τον κόσμο.

Η Μαριάννα Γραμματικού συμμετείχε στη 2η Biennale Νέων Καλλιτεχνών (Θεσσαλονίκη 1986), “6000 χρόνια Ελληνικό Κόσμημα” (Θεσσαλονίκη 1997).

Ο Βαγγέλης Μιχαηλίδης συμμετείχε στην 11η Biennale Νεων Καλλιτεχνών (Αθηνα 2003).

Βρείτε τα κοσμήματα Character Jewels In Art στο επίσημο site του brand ή στο facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top