skip to Main Content

Made in Greece τα Zealots: Προϊόντα περιποίησης δέρματος από κάνναβη & εξατομικευμένη δράση

Το δέρμα μας είναι το πιο εκτεθειμένο σημείο του σώματός μας και αξίζει να του παρέχουμε καθημερινή και σωστή φροντίδα, που θα μας προσφέρει ευεξία και αίσθηση υγείας. Η ZEALOTS of NATURE είναι μια ιδιαίτερη σειρά φυσικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς που δημιουργήθηκαν αντλώντας έμπνευση από την «Αισθητική της Καθημερινότητας».

Με στόχο να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του δέρματος που εκτίθεται σε δύσκολες καταστάσεις, όπως υψηλές ή και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες τα προϊόντα Zealots of Nature προσαρμόζονται σε κάθε περίπτωση και έρχονται να προσφέρουν εξειδικευμένη φροντίδα.

Όπως αναφέρεται στο site της εταιρείας, η Αισθητική της Καθημερινότητας είναι ένα νέο πεδίο έρευνας στην επιστήμη της Φιλοσοφίας που ασχολείται με τους τομείς της ζωής μας που συνήθως αμελούμε ή διαχειριζόμαστε αδιάφορα, προτείνοντάς μας να φωτίζουμε την καθημερινότητά μας με ομορφιά ανακαλύπτοντας ή προσθέτοντας αισθητική διάσταση σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η ZEALOTS of NATURE, όπως προδίδει και το όνομά της, έχει αφιερωθεί στη φύση και έχει αξιοποιήσει τα προϊόντα που παράγει και τις ευεργετικές ιδιότητές τους. Έτσι δημιούργησε μία σειρά στοχευμένων προϊόντων με  συστατικά που επιλέχθηκαν προσεκτικά για τη δύναμη και την απλότητά τους. Τέτοια είναι το παρθένο, ελληνικό ελαιόλαδο, τα βιολογικά βότανα, τα αρώματα & τα φυσικά αποστάγματα των φυτών που βρίσκονται γύρω μας στην ελληνική φύση, σε συνδυασμούς από συνταγές με μακρόχρονη ιστορία.

Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιούνται συνειδητά, με αισθητική νοημοσύνη.

Κρέμες για το πρόσωπο,το σώμα και τα μαλλιά συγκαταλέγονται στην προϊοντική γκάμα της εταιρείας με στόχο να προσφέρουν αποτελεσματική φροντίδα στο δέρμα. Η χρήση των συγκεκριμένων προϊόντων ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, αποτελώντας μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας περιποίησης.

Τα εξειδικευμένα αυτά προϊόντα εφαρμόζονται μετά από έναν καλόν ύπνο, μερικά ποτήρια νερό και θετικές σκέψεις.

 

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top