skip to Main Content

Made in Greece το PHILOSOPHY του Λεωνίδα Σαμαρτζή με μίνιμαλ ρούχα για τον χειμώνα του 2018

To  PHILOSOPHY είναι το ελληνικό brand που κάνει την απλότητα και το minimal μόδα. Είναι το brand που επιμένει πιστά στις λιτές γραμμές που συνδυάζονται με σύνθετα στοιχεία και δίνουν ένα χαρακτηριστικό αποτέλεσμα που αποτελεί και την ταυτότητα του brand.

Δημιουργήθηκε το 2013 από τον Λεωνίδα Σαμαρτζή με στόχο να καλύψει τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας που αγαπά κι εκτιμά την απλότητα. Οι συλλογές του brand δίνουν την ευκαιρία και το περιθώριο σε όλες τις γυναίκες να εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ και τη μοναδικότητά τους. Οι γυναίκες μπορούν να επιλέγουν από την συλλογή τα ρούχα εκείνα που τους ταιριάζουν καλύτερα και τους δίνουν την ελευθερία να αναδεικνύουν το στυλ τους με τον δικό τους τρόπο.

Ο Λεωνίδας Σαμαρτζής μεγάλωσε σε μία οικογένεια, η οποία ασχολείται με την ένδυση και είχε αποκτήσει γνώση και εμπειρία για το ένδυμα από πολύ νωρίς κι αυτές οι γνώσεις αποτέλεσαν την βάση για να  αναπτύξει την δική του φιλοσοφία στη μόδα.

Ήπιες αφαιρετικές γραμμές, μονοχρωμίες, ουδέτερες αποχρώσεις και ματ υφές κυριαρχούν στη νέα του συλλογή για το φθινόπωρο – χειμώνα ’18-’19. Τα κομμάτια είναι διαχρονικά με ένα σύγχρονο όμως ύφος που ακολουθεί, αν και όχι πιστά, τις τάσεις της μόδας.

Όλα τα κομμάτια μέσα από την απλότητα και την άνεση αποπνέουν κομψότητα και θηλυκότητα, ενώ είναι φτιαγμένα με υφάσματα που προέρχονται μόνο από φυσικά υλικά. Το PHILOSOPHY δεν διαπραγματεύεται την υψηλή ποιότητα και φροντίζει να εξασφαλίζει πάντα προσεγμένη πρώτη ύλη.

Λευκό, γκρι, μαύρο κατά βάση, αλλά και πιο έντονοι χρωματισμοί, όπως το φούξια ή το μουσταρδί ακόμα και το παλ μπλε αποτελούν την καλύτερη πρόταση για καθημερινές εμφανίσεις που διακρίνονται για την άνεση και την κομψότητα πάντα με λιτό στυλ που έχει μία διαφορετική ομορφιά.

Δείτε περισσότερα κομμάτια της νέας συλλογής:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top