skip to Main Content

Made in Greece το Carhero.gr: Βρες & αγόρασε το αυτοκίνητο των ονείρων σου με ένα κλικ!

Nαι, τώρα η επιλογή και η αγορά αυτοκινήτου μπορεί να γίνει πολύ απλή υπόθεση. Γιατί με το carhero.gr μπορείς να μέσα σε λίγα λεπτά να αναζητήσεις το μοντέλο που επιθυμείς, να δεις πληροφορίες για την έκδοση και τα χαρακτηριστικά και να λάβεις τις καλύτερες προσφορές από τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους.

Το carhero.gr είναι στην ουσία μια νέα δωρεάν online υπηρεσία που διευκολύνει τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου στην όλη διαδικασία επιλογής και αγοράς στην καλύτερη τιμή. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε μία μεγάλη online έκθεση αυτοκινήτου στην οποία σου παρουσιάζονται όλα τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν και σου παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που θα σε οδηγήσουν στην τελική και πιο ιδανική για τις προτιμήσεις σου επιλογή.

Με το carhero.gr μπορείς να:

  • Βρίσκεις συγκεντρωμένα όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και εκδόσεις αυτοκινήτων που διατίθενται στην αγορά. «One stop shop»
  • Έρχεσαι απευθείας σε επαφή με εξουσιοδοτημένους διανομείς απ΄όλη την Ελλάδα με ένα κλικ.
  • Λαμβάνεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές απευθείας στον προσωπικό σου λογαριασμό στο CarHero.

Και όλα αυτά από όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς να επισκεφτείς καμία αντιπροσωπεία, χωρίς να ξοδέψεις χρόνο και χωρίς να κουραστείς. Τόσο απλά.

Το CarHero κάνει μια πλήρη έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο για σένα και σου παρέχει όλη την πληροφορία που χρειάζεσαι προσαρμοσμένη στα δεδομένα και τα κριτήρια που εσύ ο ίδιος καθορίζεις.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός. Ο αγοραστής αρχικά επισκέπτεται το carhero.gr, εκεί βρίσκει αναλυτικές παρουσιάσεις μοντέλων όλων των brands και στοιχεία για τις εκδόσεις αλλά και τις τιμές τους. Στη συνέχεια επιλέγει το μοντέλο ή τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν και ζητάει προσφορές. Η διαδικασία αυτή δεν παίρνει περισσότερο από 1 λεπτό.

Αμέσως μετά το Carhero επιβεβαιώνει τα στοιχεία του υποψήφιου αγοραστή και προωθεί στους επίσημους διανομείς το αίτημά του. Σε αυτό το σημείο, αναλαμβάνουν οι πωλητές των διανομέων, οι οποίοι επικοινωνούν με τον πελάτη μέσω της υπηρεσίας και του παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ή προχωρούν ακόμη και σε αγορά.

οφέλη λοιπόν είναι διπλά. Με το carhero.gr οι διανομείς αποκτούν ένα νέο κανάλι προσέγγισης υποψηφίων αγοραστών και οι αγοραστές κάνουν πιο εύκολη και πιο γρήγορη την διαδικασία αναζήτησης του νέου τους αυτοκινήτου.

Carhero / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top