skip to Main Content

O Dior «πάει» Μύκονο & ανοίγει pop up κατάστημα με απίθανα «J’adior Mykonos» bodysuits & βαμβακερά παρεό

Η αγάπη του Dior για το νησί της Μυκόνου έγινε γνωστή αμέσως μετά την επίσκεψή του στο νησί των ανέμων στις αρχές της δεκαετίας του ’50. Από τότε κι έπειτα  οι επιρροές του από τα παραδοσιακά μυκονιάτικα υφαντά ήταν εμφανείς στις δημιουργίες του και ειδικά στα σχέδιά του από το 1953, με looks που φέρουν ονόματα Athènes, Corfou και Rhodes.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, η Maria Grazia Chiuri, η καλλιτεχνική διευθύντρια των γυναικείων συλλογών του γαλλικού οίκου μόδας, φρόντισε να επαναφέρει στο προσκήνιο αυτή τη γοητεία που άσκησε το νησί της Μυκόνου στον Dior δημιουργώντας μία σειρά προϊόντων αποκλειστικά για το pop-up κατάσταστημα Dior που άνοιξε στις 15 Ιουνίου και θα λειτουργήσει έως τις 15 Οκτωβρίου.

Maria Grazia Chiuri

Η Maria Grazia Chiuri σχεδίασε μια συλλογή από αποκλειστικά κομμάτια για την περίσταση, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ριγέ bodysuits και βαμβακερά παρεό που φέρουν το σύνθημα «J’adior Mykonos». Πρωταγωνιστές της συλλογής και τα κασμιρένια πλεκτά, τα οποία συνδυάζονται με διάφανες πλισέ φούστες, όπως επίσης και τα μεταξωτά μαντήλια. Άλλα αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης περιλαμβάνουν τέσσερις παραλλαγές της τσάντας Dior Book Tote που φέρει το όνομα του νησιού υφασμένο στον καμβά, ενώ την συλλογή ολοκληρώνουν βραχιολάκια, σανδάλια και μπαλαρίνες που χαρακτηρίζονται για τη γαλλική κομψότητα σε συνδυασμό με τη μποέμικη διάθεση.

Η μπουτίκ διαθέτει επίσης κομμάτια από τη συλλογή του οίκου Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018. Ανάμεσά τους και το visor DiorClub1, τα καπέλα μπέιζμπολ, οι μπερέδες, η κασκέτα με βέλο, αλλά και τα τσαντάκια Dior Oblique και η τσάντα Dioraddict με δυνατότητα επιλογής πέντε λουριών. Αυτά τα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στις μπουτίκ Dior παγκοσμίως από τα μέσα Ιουλίου.

a new savoir-faire for the dior addict canvas bag by #mariagraziachiuri shot and directed by #polbaril for @dior agent : @julianmeijeragency editing, post-video and retouching by @granondigital

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Granon Digital (@granondigital) στις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top