skip to Main Content

Πόσο Phi-male είναι η female Ελβίρα Παναγιωτοπούλου; – Σχεδίασε τα πιο funky σανδάλια του καλοκαιριού!

Τα πιο παιχνιδιάρικα, πολύχρωμα, εντυπωσιακά, μα πάνω από όλα ελληνικά σανδάλια είναι τα Phi-male, το new entry των παπουτσιών που είδαμε φέτος το καλοκαίρι και αυτά που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά! Και τι είδαμε στην πρώτη ματιά; Όλη την Ελλάδα πάνω σε δύο χιαστί φάσες από σατέν ή δέρμα.

Τσαρούχια, κουκουβάγιες, συρτάκι και πολλά ακόμη σχέδια που «μυρίζουν» Ελλάδα είναι «κεντημένα» περίτεχνα πάνω στα σανδάλια που υπογράφει η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, η γνωστή και επιτυχημένη ιδρύτρια του brand Di Gaia και ταλαντούχα σχεδιάστρια του οίκου Balmain.

Φέτος συνεργάστηκε με τον Νικόλα Τυρογαλά και μαζί δημιούργησαν όλα αυτά τα μοναδικά κομμάτια του  ολόφρεσκου label Phi-male, που είναι ένα σήμα «κομμένο και ραμμένο» πάνω στην κοινή τους αδιαμφισβήτητη άποψη ότι: «Life is about Φun».

Κι αν αναρωτιέστε πως προκύπτει το όνομα του label τότε θα πρέπει να σας πούμε ότι προέρχεται από τη λέξη θηλυκό στα αγγλικά, δηλαδή Female σε ένα παιχνίδισμα αντικαθιστώντας το Fe (πρόθεμα) της αγγλικής με το ελληνικό Φ (Phi). Αυτό το Φ υποδηλώνει πολλά… Φανταστικό, Φρέσκο, Φλογερό, Φαεινό, Φιλικό, Φωτεινό, Φίνο, Φαινόμενο και Φιλόδοξο, Φun, Φunky…

Τα Phi-male είναι σχεδιασμένα για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με κάθε τρόπο. Είτε είναι η προσωπικότητά τους, το ύφος τους, τα παπούτσια τους! Εκλεκτικές γυναίκες, με υψηλή αισθητική. Γυναίκες που είναι παιχνιδιάρες, γεμάτες αυτοπεποίθηση, χιούμορ και είναι η ψυχή της παρέας.

Η Φuntastic συλλογή αποτελείται από εσπαντρίγιες σε ένα mix & match χρωμάτων και υλικών, που απεικονίζουν  ελληνικά στοιχεία σε ένα πιο φunky, ποπ, φunny τρόπο!

Ανάλαφρα, ευέλικτα, διατηρούν το πόδι στη σωστή θέση και χαρίζουν ευχάριστο και άνετο περπάτημα. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα καθηλώσουν τα βλέμματα!

 

Όλα τα σανδάλια Phi-male είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στο Αλικάντε της Ισπανίας, τον τόπο που «γεννήθηκαν» οι κλασσικές εσπαντρίγιες. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι είτε σατέν είτε δέρμα συνδυασμένα με ελαστικά λουράκια και κεντήματα.

Κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικά κεντήματα που αντιπροσωπεύουν ελληνικά στοιχεία, όπως το σουβλάκι, το συρτάκι σε συνδυασμό με αρχαία σύμβολα όπως κουκουβάγιες, στήλες και μαίανδρους.

Τα σύμβολα και τα υλικά της συλλογής αναμειγνύονται αρμονικά με μια έγχρωμη σόλα-εσπαντρίγια, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Δεν είναι φανταστικά;

Αυτό το καλοκαίρι, τα παπούτσια Phi-male θα είναι μια κομψή, πολύχρωμη και φωτεινή δήλωση ότι “το Sun n Fun είναι το μόνο που θέλω!”

Who is Who

Για την Ελβίρα Παναγιωτοπούλου η πρώτη επαφή με την κατασκευή χειροποίητων σανδαλιών ξεκίνησε το 2002 στην Ελλάδα. Τότε άρχισε να τα φτιάχνει και να τα πουλά με επιτυχία σε νησιά και την Αθήνα για 6 χρόνια. Αφού καταστάλαξε ότι θέλει να εντρυφήσει στην κατασκευή παπουτσιών, ολοκλήρωσε με επιτυχία το Master της πάνω στον σχεδιασμό αξεσουάρ στο Instituto Marangoni και ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην Ευρώπη. Κάνοντας την αρχή στο Παρίσι στον Bruno Frisoni, Creative Director του Roger Vivier, και συνεχίζοντας μετά στο Μιλάνο στους οίκους Dolce & Gabbana, Vionnet, Diego Dolcini, και Narciso Rodriguez, η Ελβίρα αποφάσισε μετά από επτά χρόνια στον χώρο των luxury shoes να στήσει το δικό της brand.

Σήμερα μας συστήνει μαζί με τον Νικόλα Τυρογαλά τη νέα της συλλογή Phi-male.

Εμείς την λατρέψαμε. Εσείς;

Weekend Ready☀🍒🌈 Available to shop online soon⚡Stay tuned⚡ #phimale #espadrilles #satin #embroidery #details #sandals #slides #summer #fun #livingcolorfully

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phi-male (@phi.male) στις

Lemonade☀🍋🌈 Tap the pic to shop online⚡#phimale #espadrilles #satin #embroidery #details #sandals #slides #summer #fun #livingcolorfully

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phi-male (@phi.male) στις

Pop Sirtaki 👀🕺🏻 #phimale #sandals #greek #stereotypes #revisited #modern #fun #pop #espadrilles #love #summer #shoes #magenta #islands #fashion #instashoes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phi-male (@phi.male) στις

www.phi-male.com / Instagram page

Barneys NY, LA, Beverly Hills, Bettina-kolonaki, Hotel Canaves-Santorini, Kisira- Santorini, Parloux-Cyprus, Lemoni Store-Munich.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top