skip to Main Content

Σέξι φορέματα & αέρινες floral φούστες για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του χειμώνα – Η νέα συλλογή της Μαρίας Κορινθίου από τη Parizianista έφτασε & είναι μαγική!

Η νέα συλλογή F/W 2018/19 της Μαρίας Κορινθίου από την Parizianista μόλις έφτασε και σίγουρα θα σε ξετρελάνει. Tα ρούχα είναι εμπνευσμένα για τη σύχρονη γυναίκα με στυλ έως xxl μεγέθη.

Μαύρα maxi φόρεματα, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα σε στυλ πουκαμίσας με κουμπιά και ζώνες από ύφασμα σκούμπα κρεπ.

Ξεχωριστό κομμάτι που ξεχωρίσαμε η μαύρη floral midi κλος φούστα, από ύφασμα μαγιόπανο. Έχει άνετη εφαρμογή και αέρινο ύφασμα. Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με χοντρό καλσόν και μποτίνια ή με μπότες.

Αν πάλι είστε του πιο κλασικού στυλ ένα απλό maxi ριπ φόρεμα είναι ιδανικό για εσάς. Χωρίς περιττές λεπτομέρειες αναδεικνύει το σώμα της γυναίκας και την κάνει να νιώθει μοναδική.

Για πιο αισθησιακές εμφανίσεις που σίγουρα θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα γύρω σας, σας προτείνουμε το midi strapless λεοπάρ βελουτέ φόρεμα με μανικάκια ή και το λεοπάρ midi φόρεμα βελουτέ με ανοιχτή πλάτη και κουμπιά. Ιδανικά για μία πιο σαγηνευτική εμφάνιση που αναδεικνύει τη θυληκότητα και τον δυναμισμό κάθε γυναίκας.

Στο ίδιο ύφος και ίσως και λίγο παιχνιδιάρικο είναι και το λεοπάρ φόρεμα ζιβάγκο με βολάν στο τελείωμα.

Όποια επιλογή και να κάνετε το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσετε τις καλύτερες των εντυπώσεων όπου κι αν εμφανιστείτε.

Όλα τα ρούχα αναδεικνύουν τη θηλυκότητα της γυναίκας στο έπακρο. Η κομψότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό των δημιουργιών αυτών, ενώ συνάμα είναι σικάτα και άνετα, ώστε να μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα την περίσταση.

Ευκολοσυνδύαστα με ψηλές μπότες εώς το γόνατο, γόβες ή ακόμη και με sneakers για πιο casual εμφανίσεις.

Δεν χρειάζονται πολλά για να είναι η κάθε γυναίκα στυλάτη και μοναδική. Αυτό είναι και το μότο της εταιρείας Parizianista που σχεδιάζει ρούχα για γυναίκες κάθε ηλικίας και για κάθε περίσταση.

Ένας κόσμος μόδας και ομορφιάς… Ξεχωριστά ρούχα εξαιρετικής ποιότητας για τη μοντέρνα γυναίκα που θέλει να διαμορφώνει απέρριτα, αλλά και με φινέτσα το προσωπικό της στυλ. Η Parizianista διαθέτει μεγάλη ποικιλία κομψών γυναικείων ρούχων, εξαιρετικής ποιότητας και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Όλα τα ρούχα της νέας συλλογής είναι ένα κι ένα και πραγματικά θα τα λατρέψεις…

Μια ματιά θα σας πείσει!

 

 

Δείτε την συλλογή εδώ ή στη facebook page και το instagram της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top