skip to Main Content

Made in Greece τα De.bour και η δημιουργός τους Ντέπυ Μπουρνάζου – Χειροποίητα παπούτσια με ελληνική υπογραφή! (φωτό)

Τα De.bour είναι ένα brand χειροποίητων παπουτσιών που ο σχεδιασμός και η μελέτη για κάθε κολεξιόν γίνονται από την Ντέπυ Μπουρνάζου, ενώ στο κομμάτι της κατασκευής είναι μια ομάδα συνεργατών, όπου ο κάθε ένας συμβάλει με το δικό του τρόπου για την ολοκληρωθεί κάθε μοναδικό ζευγάρι υποδημάτων.

 

 

Τα de.bour ως brand παπούτσι ξεκίνησαν το 2011, με πρώτη παρουσίαση στην Athens Xclusive Designers Week.

Η Ντέπυ Μπουρνάζου ήθελε να ασχοληθεί με το σχεδιασμό υποδημάτων με το που τελείωσε το σχολείο. Τότε, όμως, μη γνωρίζοντας την ύπαρξη της σχολής υποδηματοποίας, πήγε σε μια ιδιωτική σχολή για σχέδιο μόδας, παράλληλα με τις σπουδές επικοινωνίας που έκανε στο Καποδιστριακό Πανεπιστημίο.

 

 

 

Λίγα χρόνια αργότερα, ανακάλυψε μια μέρα κατά τύχη τη σχολή για σχεδιασμό και κατασκευή υποδήματος και την ξεκίνησα την επόμενη ημέρα!

 

 

 

Αποφάσισε να ξεκινήσω τη δική της επιχείρηση μέσα στην κρίση. Έχοντας σύμμαχο το δίδυμο «άγνοια και ενθουσιασμός» κατάφερε να μην απογοητευτεί, ούτε και να πανικοβληθεί στο ξεκίνημά της.

 

 

Σήμερα η πολυτάλαντη σχεδιάστρια συνεργάζεται με αρκετά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και δημιουργεί super trendy παπούτσια για κάθε γυναίκα, εντυπωσιακά σανδάλια,  ιδιαίτερα αξεσουάρ και ρούχα αλλά και custom made ψηλοτάκουνα για μοντέρνες νύφες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top