skip to Main Content

Το eirinika & το MadeinGreece.news μπήκαν στα άδυτα του ατελιέ της Ioanna Kourbela & «έκλεψαν» τα σχέδια της νέας ουάου κολεξιόν της

Με τι λόγια να περιγράψει κανείς το αστείρευτο ταλέντο της Ιωάννας Κουρμπέλα, της σχεδιάστριας που έχει κάνει  τη χώρα μας γνωστή παγκοσμίως με τις μοναδικές της δημιουργίες. Το ταλέντο αυτής της κοπέλας και η διαδρομή που έχει διαγράψει ως τώρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο, άλλωστε τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή…

Το eirinika.gr και το MadeinGreece.news επισκέφθηκαν το ατελιέ της και «περιηγήθηκαν» στις μοναδικές δημιουργίες της.

 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το έντονο χρώμα κυριαρχεί στις λαμπερές δημιουργίες της. Μπορντό, κυπαρισσί, αλλά και το φωτεινό κίτρινο κάνουν τη διαφορά στη νέα της συλλογή για τον ερχόμενο χειμώνα 2019-2020.

Οι δημιουργίες της Ιωάννας Κουρμπέλα είναι σαγηνευτικές. Απευθύνονται σε γυναίκες δυναμικές, που δεν διστάζουν να εκφράσουν την άποψή τους και που φροντίζουν ακόμα και η εμφάνισή τους να εκπέμπει την ξεχωριστή προσωπικότητά τους. Οι στυλιστικές τους επιλογές είναι πάντοτε statements και τραβούν τα βλέμματα των τριγύρω.

Αυτή είναι λοιπόν η υπερταλαντούχα Ελληνίδα fashion designer που εξάγει τα ρούχα της – συλλογές για γυναίκες άνδρες και παιδιά σε 24 χώρες.

Με σπουδές σχεδίου μόδας, ενδυματολογίας και σκηνογραφίας, και όραμα να αλλάξει «την εικόνα που βλέπουμε σταματημένοι στο φανάρι», η Ιωάννα Κουρμπέλα πρότεινε για πρώτη φορά το 2003, μία ανατρεπτική αντίληψη μόδας, κράμα απλότητας και θεατρικότητας, ασφάλειας και ελευθερίας. To 2016 κέρδισε το Emerging Designer Award στη διεθνή έκθεση Pure London.

 

Ξεκινώντας από διαφορετικές εμπνεύσεις, σήμερα παρουσιάζει pret–a–porter συλλογές, αλλά και μία αναπάντεχη haute couture νυφική συλλογή. Παράλληλα σχεδιάζει κοστούμια για σημαντικές παραστάσεις και performance art.

 

 

Οι δημιουργίες διατίθενται στα Ioanna Kourbela Flagship Stores, ηλεκτρονικά στο www.ioannakourbela.com αλλά και σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Website: ioannakourbela.com/el
Facebook: @IoannaKourbelaDesignerBrand
Instagram: @ioanna_kourbela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top