skip to Main Content

Κώστας Νικολόπουλος: Ο ταξιδιώτης του κόσμου & λάτρης της Σκιάθου εντυπωσιάζει με τα κλικς του & @loves_greece (φωτό)

Τους χειμώνες ζει στην Αθήνα, τα καλοκαίρια τα περνά στην αγαπημένη του Σκιάθο, όπου διατηρεί ιταλικό εστιατόριο, ενώ η μεγάλη του αδυναμία είναι τα ταξίδια και η φωτογραφία.

 

 

 

 

 

 

Ο 44χρονος Κώστας Νικολόπουλος φωτογραφίζει τα υπέροχα ελληνικά – και όχι μόνο – τοπία και γεμίζει το instagram με ανθισμένες βουκαμβίλιες, γραφικά σοκάκια και καταγάλανα νερά.

 

 

 

 

 

 

Όπως ο ίδιος λέει στο eirinika.gr, η αγάπη του για το instagram ξεκίνησε το 2011, όμως η αγάπη του για την φωτογραφία προϋπήρχε.

 

 

 

 

 

 

«Θέλω με τις φωτογραφίες μου να παρακινώ τον κόσμο να επισκεφθεί τα μέρη που απαθανατίζω» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ, όπως τονίζει, ασχολείται με την ταξιδιωτική φωτογραφία, που παραπέμπει σε καρτ ποστάλ.

 

 

 

 

 

 

Πέρα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram, στον οποίο δημοσιεύει τις πανέμορφες φωτογραφίες του, διαχειρίζεται και το @loves_greece, στο οποίο αναδημοσιεύονται τα κλικς ταλαντούχων φωτογράφων από όλη την Ελλάδα, αλλά και το @loves_athens, που προβάλλει όμορφες “γωνιές” της πρωτεύουσας.

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα, στον λογαριασμό του ανεβάζει και φωτογραφίες από τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο, χαρίζοντάς μας μαγευτικές εικόνες, από την Βουδαπέστη ως τη Βιέννη και από την Σικελία ως το Βιετνάμ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αγάπη του για τα ταξίδια, άλλωστε, αποτέλεσε και το κίνητρό του για να ασχοληθεί με την φωτογραφία, όπως μας εξομολογείται.

 

 

 

 

 

 

Ένας άνθρωπος που έχει γνωρίσει καλά τον κόσμο και τους άλλους ανθρώπους μέσα από την δουλειά του στον τουρισμό, την εστίαση και τα μπαρ μας χαρίζει μοναδικές εικόνες, μέσα από τα κλικς του και “διαφημίζει” την Ελλάδα, με τον καλύτερο τρόπο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Κώστα Νικολόπουλου στο @kostasicebar/ instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top