skip to Main Content

Ο Βασίλης Ζούλιας παρουσιάζει την πρώτη του συλλογή prêt-à-porter – Koμψότητα & ρομαντισμός σε ευφάνταστα σακάκια, παντελόνια, ημίπαλτα, φορέματα, φούστες, ζιπ κιλότ…

Ο αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας επανέρχεται με τη νέα του συλλογή για το φθινόπωρο – χειμώνα 2019, αυτή τη φορά όμως με την πρώτη του prêt-à-porter συλλογή Maison Zoulias VerouskaAW19-20. 

Υπέροχες Ready-to-wear δημιουργίες σε προσιτές τιμές είναι οι προτάσεις του για έναν κομψό χειμώνα, που καλύπτουν όλες τις ώρες, τις ημέρες και τις περιστάσεις.

Koμψότητα, ρομαντισμός και γοητεία είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα του συλλογή, που έχει σκοπό να αναβαθμίσει το καθημερινό στυλ κάθε γυναίκας.

Η συλλογή Maison Zoulias Verouska χωρίζεται σε τρεις ενότητες:

Day: H γοητεία και η θηλυκότητα επιστρέφουν  σε ώρες… γραφείου με ευφάνταστα σακάκια, παντελόνια και ημίπαλτα αλλά και ταγέρ, φορέματα, φούστες και ζιπ κιλότ.

Cocktail: Το ρούχο- σύμβολο του οίκου αλλά και αυτής της συλλογής! Τα cocktail dresses Maison Zoulias έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που φέρνουν τα κομψά 50ς στο σήμερα και έκαναν το brand αναγνωρίσιμο: τονισμένη μέση, sexy chic ανοίγματα στις πλάτες αλλά και πλούσια φούστα στο μήκος του γόνατου. Ιδανικοί «συνοδοί» τους; Τα κομψά μαντό και οι οικολογικές γούνες.

Weekend: Ολοκληρωμένες προτάσεις για κομψά σαββατοκύριακα στην εξοχή: Παντελόνες και tailored παντελόνια, παλτό και deux pieces στους basic τόνους του καμιλό, του off-white, του γκρι και του μαύρου αλλά και στο κυρίαρχο καρό.

Η σειρά Maison Zoulias Verouska διατίθεται ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό: Νέα Υόρκη, Ιαπωνία, Ιταλία και Ντόχα.

Δείτε περισσότερες από τις δημιουργίες του σχεδιαστή:

Για περισσότερες πληροφορίες: vassiliszoulias.com  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top