skip to Main Content

Αλεξάνδρα Δράκου: Μία από τις πιο εντυπωσιακές & sexy Eλληνίδες fashion bloggers – 27.400 followers στο instagram & συνεχίζει

Aπό τις σημαντικότερες fashion influencers στην Ελλάδα, κομψή και με χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να είχε κατακτήσει με άνεση τις διεθνείς πασαρέλες, η Muse Rebelle ή αλλιώς η Αλεξάνδρα Δράκου μας χαρίζει κάποιες από τις ομορφότερες πόζες της και μας παραδίδει μαθήματα στυλ μέσα από τους προπωπικούς της λογαριασμούς στα social media. 

Είναι αναμφισβήτητα μία απ’ τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης στον κόσμο του fashion blogging. Aπό μικρή ακολουθούσε τη μητέρα της σε εκθέσεις και fashion shows, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με το modelling για 7 χρόνια. Στη βιομηχανία της μόδας μπήκε το 2002, τώρα όμως εξωτερικεύει όλη την αγαπή της για τη μόδα μέσω του ψηφιακού κόσμου του Muse Rebelle, στο οποίο μοιράζεται μαζί μας τις ιδέες και τις σκέψεις της για το styling.

Όταν απέκτησε τα παιδιά της όλα αυτά ήρθαν για να δέσουν και η δημιουργία του blog της ήταν η τέλεια ιδέα για να συνεχίσει να εκφράζεται σε έναν χώρο που αγαπά απεριόριστα.

Η ουσία του Muse Rebelle αντιπροσωπεύει την ομορφιά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το φλογερό αυτό συναίσθημα που υπάρχει στην καρδιά του να είσαι επαναστάτης, no matter what. Του να κυνηγάς τα όνειρά σου και να αισθάνεσαι ζωντανός κάθε στιγμή! Πρόκειται για ένα εμπνευσμένο ταξίδι στη μαγική «χώρα» της μόδας και του στυλ.

Αυτά τα συναισθήματα ήταν που της έδωσαν έμπνευση και για το όνομα του blog της. Η ίδια δηλώνει πως εμπνέεται από την ομορφιά, την αισθητική και κυρίως την επαναστατικότητα που εμπεριέχουν οι τέχνες γενικότερα.

H καριέρα της ως fashion blogger ξεκίνησε μόλις πρίν από μερικά χρόνια και ήδη στο λογαριασμό της στο Facebook μετρά 9.180 likes και 27.400 followers στο Instagram.

Στο Muse Rebelle μπορείς να βρεις editorials, προσωπικό style και outfits, ομορφιά αλλά και εξορμήσεις. Μιλώντας για το style της έχει πει: «Όσο για το στυλ που προτιμώ, αγαπώ το ανδρόγυνο look όσο και το πολύ θηλυκό. Είμαι rock, boho, romantic, casual chic – μου αρέσει πολύ να αλλάζω».

Βρείτε την Αλεξάνδρα Δράκου στο Muse Rebelle, στο facebook, στο Instagram και στο Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top